forbrukslan-prisliste.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Bygg en sovealkove av gamle vinduer

Trodde du at de gamle vinduene dine bare var søppel? Tro om igjen! Vindusrammer, både med og uten glass, er et fenomenalt utgangspunkt for nytt interiør. Det er faktisk nesten ikke grenser for hva de kan brukes til, og med litt fantasi og en enkel veiledning kan du fornye hjemmet på måter du ikke har tenkt på tidligere, som for eksempel en sovealkove! Det står mange avlagte vinduer på loft og i kjellere rundt omkring i landet, så selv om du ikke har noen selv, kan det kanskje finnes familie og venner som har noe å gi bort?

Bygg en sovealkove av vinduene

En sovealkove er et lekkert, rom-utvidende grep som kan passe like godt i en leilighet som i et hus. Enten du velger å lage et lite rom av det, eller bare en avskjermet del, gir gamle vinduer eller dørspeil et lunt, rustikt og stilsikkert inntrykk som det er lett å bli glad i. En daybed, lesekrok eller rett og slett en gjesteseng gjør hjemmet til noe mer, og kan gi en helt ny romfølelse. Kanskje har du allerede behov for mer oppbevaringsplass? Da er dette midt i blinken. Monter hyller eller skuffer sammen med den nye sengeplassen eller sofaen, så har du plutselig en helt ny løsning hjemme.  

Gjenbruk er stilig

I tillegg til at det er besparende for miljøet er gjenbruk av materialer en glimrende måte å uttrykke stil på. Hvis vi ser på vindusrammer spesielt er det et materialvalg som åpner for en rekke muligheter. Det er enkelt å velge finish, enten lutet, malt eller i natur, alt etter hva som passer til omgivelsene. I tillegg kan du eksperimentere med glass, særlig hvis du har tilgang på gamle vinduer med småruter. Det er enkelt å få tilpasset glass, alt du trenger er riktige mål, så ordner glassmesteren det du trenger. Dyrt er det heller ikke. Og hva med å leke med forskjellige farger på rutene? Selve sovealkoven bygger du enkelt. Du kan montere vinduene direkte på lekter som du legger på gulv og opp langs veggen. Hvis du bruker gamle dørspeil med glassåpninger, er disse noe mer solide i godset, og kan festes direkte i gulv eller vegg ved hjelp av vinkeljern.

Bruk fantasien!

Eller hva med en skyveløsning i sovealkoven? Tenk deg at du kan stenge og åpne til sovealkoven, og nærmest gjøre den til et lite lysthus, bare for deg selv! Alt du trenger er ett eller flere sett med skinner, som du får kjøpt på alle byggevareforretninger. Betjeningen kan hjelpe deg med fremgangsmåte. I korte trekk vil det dreie seg om å montere skinner i gulv og tak, og på det gamle vinduet eller døren. Enkelt og smart!

Hvis du likevel ønsker å kjøpe nye møbler, kan du få gode tips til møbler som fornyer hjemmet her.

Kom i gang med re:member

Behøver du hjelp til å komme i gang med sovealkove-prosjektet, kan et kredittkort fra re:member hjelpe deg på vei. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og det er ingen årsavgift, verken første året eller de påfølgende årene. Og du betaler tilbake når det passer deg.

Med kredittkortet får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir deg opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker. Dermed er det bare opp til deg, og hva slags fornyelse du drømmer om. Hvis du ikke har et kort allerede, kan du søke om kredittkort her.