romantisk-weekend.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Romantisk weekend med din kjære

Det er klart du kan dra til Maldivene eller på en romantisk weekend til Paris for å pleie forholdet, men kortreist romantikk er vel så bra som langreist. Dette er en av Norges mest romantiske hoteller hvor kjærligheten kan blomstre.

Bare det å senke skuldrene og legge fra seg den hektiske hverdagen, er nok til å nyte det gode liv med din kjære. Mange tenker at man må reise langt vekk fra stress og mas for å få en romantisk weekend med kjæresten, men du trenger faktisk ikke reise langt for en helg fylt av ro og kjærlighet.

Romantikk på eventyrlig gods

Rett utenfor Oslo, bare en 20 minutter lang biltur fra sentrum, ligger Losby Gods. Godset som opprinnelig ble bygget som et jaktslott av Thorvald Meyer i 1850, ble i 1893 et hjem for Lorentz Meyer Boeck og Kathrine Boeck. Livene deres ble preget av enorm rikdom fra den suksessfulle sagbruksindustrien de styrte over, og de benyttet seg av mang en anledning til å arrangere storslåtte fester og elegante selskap. Etter at godseierne gikk bort ble godset stående tomt på slutten av 50-tallet.

Det gikk mange år der Losby kun var et minne om en glanstid som hadde gått tapt, før det endelig i 1999 ble åpnet som et eventyrlig hotell – og nettopp her i naturskjønne omgivelser ligger forholdene til rette for en uforglemmelig helg med din kjære.

La kjærligheten blomstre i luksuriøse omgivelser

En romantisk weekend på Losby Gods er en investering i fornyet kjærlighet. Her kan dere la dere skjemmes bort – og trekke dere fornøyde tilbake i komfortable værelser med tid til hverandre.

Hver fredag og lørdag hele året, bortsett fra julebordsesongen, kan dere få overnatting i en av de flotte deluxe-rommene. Ved ankomst blir jordbær og Losbys egen musserende vin servert på værelset, og dere kan nyte kjøkkensjefens femretters middag og herregaardsfrokost dagen etter.

Book en romantisk weekend med re:member kredittkort

Skal du feire en spesiell dag, nærmer det seg et jubileum, eller kanskje du bare vil overraske kjæresten med en spontan romantisk weekend på Losby Gods?

Med re:member kredittkort kan du få opptil 45 dagers rentefri kreditt, noe som betyr at du kan booke weekend-turen og betale når det passer deg. Du kan få opptil 150 000 kr i kreditt, og det er ingen årsavgift på kortet. Les mer og søk om re:member kredittkort.