julepynt.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Slik dekorerer du til jul med flott julepynt

Julen er desidert den høytiden vi pynter hjemmene våre mest. Selv om julen handler om tradisjoner og nostalgi, er nye trender og impulser også en del av det. La deg inspirere av våre tips til hvordan du kan pynte hjemmet ditt til jul med flott julepynt.  

Du er kanskje godt i gang med å kjøpe julegavene du skal? Du har sikkert også begynt å lete etter juleklær til barna og ikke minst en fin julekjole deg selv? Men hvordan ligger du an med huset og julepynten – den berømte julerengjøringen og dekorasjonene til jul? Vi kan gjette at du har noen esker med julestjerner, nisser, engler og kranser liggende på loftet eller i kjelleren. Finn frem det før du begynner å handle inn ny julepynt. Bland gammel og ny julepynt, og vær kreativ når du pynter til jul.

Plastjuletre som forlenger jula

Det er selvfølgelig ingen jul uten et juletre som kan lyse opp stuene våre, og stadig flere velger det grønne glitrende i plast. Mens noen har som tradisjon å ta pynte juletreet på lille julaften, er det mange som ønsker å starte julen tidlig. Med plastjuletre trenger du ikke bekymre deg for at treet vil visne før tiden.

Ikke bare er det lettvint med et plastjuletre da det ikke drysser og du slipper å lure på hvor du skal gjøre av treet når jula er over, men det er også veldig økonomisk å investere i et plastjuletre. Hvis du tenker over all tiden du bruker på å finne det perfekte juletreet hvert år og legger sammen prisen på alle trærne du har kjøpt de siste årene, vil du mest sannsynlig finne ut at det er rimeligere med et plastjuletre.

Det finnes mange naturtro plastjuletrær, og alt du trenger å gjøre er å velge det treet som passer best inn hjemme hos deg. Deretter kan du ha treet i mange år fremover, og legge det bort i den praktiske oppbevaringsesken treet kommer i når jula er over.

Julebelysning gir stemning i alle rom

Den virkelig gode julefølelsen kommer snikende så fort gatene lyses opp av små lyslenker. Denne følelsen kan du ta med deg hjem ved å pynte med julebelysning både ute og inne. Har du gamle lyslenker bør du vurdere å investere i en ny. Med LED-lysenes dramatisk endrede levetid kan du få julebelysning som varer i 10 000 timer, og faktisk helt opp til 50 000 timer.

Julebelysning kan brukes i alle husets rom. Har du store krukker kan du fylle dem med lyslenker og bruke dem som lamper i stua. Kanskje har du en gammel trekasse du kan bruke til å lage juledekorasjon? Fyll den med LED-lys, søte nisser, julekuler og blomster.

Juleblomster som julepynt

Selv om julestjernen er den mest solgte juleblomsten, er både amaryllis, azalea og svibel fine juleblomster som dufter godt. Lysende juleelementer kan også skape en koselig og lun stemning på soverommet.

I hagen, på terrassen eller balkongen må du huske å kjøpe julebelysning med vanntett adapter som er egnet for utebruk. Bruk lysslynger til å lyse opp inngangspartiet, hushjørner eller stolper, fest de i toppen og la de henge rett ned eller plasser de i en spiral nedover.

Spar penger når du handler julepynt

Du trenger ikke bruke en formue når du skal kjøpe julepynt. Handler du med kredittkortet ditt fra re:member og husker å benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward, kan du også få gode rabatter og tilbud. Reward gir deg nemlig opptil 25 % reward-rabatt i over 200 nettbutikker.

Har du ikke skaffet deg et kredittkort fra re:member enda, kan du søke om kredittkort her slik at også du kan benytte deg av gode tilbud – og spare penger.

Lykke til med julepyntingen, og riktig god jul!