kredittkort-forbrukslan12.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Interiørmesse for deg som elsker interiør og design

Møbel- og interiørmesse i Milano

Milano er Italias kommersielle og finansielle sentrum. Her vil du finne de siste trendene innen mat og mote, og selvfølgelig også innen interiør og design. Den årlige møbel- og interiørmessen i byen trekker både besøkende og utstillere fra alle verdenshjørner, og her finner du det heteste hete innen møbel- og interiørdesign. Samtidig gir byen deg en uforglemmelig opplevelse i form av både kultur- og shoppingopplevelser. Om du vil se det modernistiske og trendy, er det Milano du bør reise til.

imm Cologne – interiørmesse i Köln

Messen imm Cologne er reisemålet for deg som vil få med deg hva som kommer til å skje på interiørfronten framover. Dette er en interiørmesse hvor kjøpere, selgere og interessenter fra hele verden på plass! Samtidig kan du oppleve Kölns kulturelle og severdige steder, for eksempel Kölnerdomen, som er byens mest ettertraktede sted for turister. Slå flere fluer i ett smekk og få med deg et behagelig hotellopphold i en av Europas mest historiske byer.

Formex i Stockholm

Stockholm er en by der mye skjer, også på innredningsfronten. Hvis du vil se nordiske innredningstrender på sitt beste i år, kan du ta turen til Formex interiørmesse som arrangeres av Stockholmsmässan til høsten. Her finner du en spennende miks av interiørartikler og -design, kunsthåndverk, gaveartikler og designartikler for barn. Samtidig kan Stockholm by en rekke andre opplevelser, for eksempel mat i verdensklasse, flotte hoteller og kanskje en konsertopplevelse eller to mens du er her.

Interiørmesse her hjemme

Du må imidlertid ikke reise til utlandet for å få med deg det siste på interiørfronten. Også her hjemme arrangeres det interiørmesser der du kan hente inspirasjon fra flere verdenshjørner. Både Oslo og Bergen har årlige messer, og internasjonale trender har også funnet veien hit. Kombiner med kulturelle opplevelser eller en langweekend i flotte Oslo eller Bergen, og få med deg gode matopplevelser og et avbrekk i hverdagen samtidig.

Ta re:member med på interiørmesse

Enten du er ute etter å kjøpe inn eksemplarer av de siste interiørtrendene eller bare vil sondere det internasjonale designterrenget, er re:member kredittkort en god følgesvenn på reisen. Med fordelsprogrammet re:member reward kan du få rabatter og fordeler på både fly og hoteller verden over gjennom re:member reward. I tillegg er både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert når du betaler over halvparten av reisen med kredittkortet, noe som kan komme godt med når du er på reisefot! Har du ikke allerede et kredittkort fra re:member? Søk her.