kredittkort-forbrukslan7.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Interiørtrender - Art deco er her for å bli

Interiørstilen art deco har en lang historie bak seg, og er blant annet kjennetegnet av å være en mottrend til sparsommelighet og trange tider under 1. verdenskrig. Den første virkelige art deco-perioden oppsto på 1930-tallet, og det overdådige, prangende og luksuriøse sto i fokus. Opp gjennom 1900-tallet har interessen for art deco vært noe svingende, men interessen har bestått i større eller mindre grad helt siden starten for snart 100 år siden.

Kunst og modernisme

Kunst og forskjellige kunstnere har dannet basis for interiør og stilarten art deco gjennom hele perioden, og slik er det fortsatt. Luksus og stil har vært et særpreg for interiørstilen, og dagens art deco bærer fortsatt preg av dette. Hvis hjemmet ditt har art deco interiørstil, er det ingen tvil om at du har god smak og sans for det luksuriøst og kunstnerisk interiør. Den strømlinjeformede grenen av art deco-stilen har også vært populær helt siden 1930-tallet, og populariteten holder seg fortsatt i dag. Med en kombinasjon av den såkalte streamline art deco, som var en tidlig form for modernisme på 30-tallet, og den mer prangende, kunstneriske grenen innen stilarten, kan du vise tegn på velstand. Og fortsatt i dag er det god råd, glamour og klasse som preger stilen. Trolig er det også derfor stilarten holder seg populær – og det er ingen grunn til å tro at denne trenden vil være avtagende med det første.  

En smakfull og varig interiørtrend

Hvis du vil dekorere hjemmet ditt med art deco interiør, er det et tegn på at du har god smak og sans for klassisk og moderne interiør. Noe av det som er spennende, er alle valgmulighetene. Stilarten henter inspirasjon fra en rekke kunstnere og kunstarter, og du kan finne interiørartikler og møbler i art deco-stil både i brukthandelen og i møbelforretningene. Det betyr at du kan velge blant et vell av ulike møbler og interiørartikler for å skape et unikt og spennende preg på hjemmet ditt.

Velholdte art deco-møbler fra tidlig 1920-tallet er fortsatt mulig å få tak i – dog til respektable priser. Samtidig kan gamle møbler gjerne kombineres med nyere og mer moderne utgaver, samt masseprodusert interiør som fanger opp stilen. På den måten har du en mengde muligheter til å sette sammen et hjem som er preget av smak og stil, i den prisklassen du selv ønsker.  

Pusse opp kjøkken? Få tips til spennende stilarter til kjøkkenet her.

Kredittkort fra re:member gir valgmuligheter

Hvis art deco-interiør er en av dine prioriteringer i tiden som kommer, kan det være smart å benytte muligheten når du kommer over gode kjøp. Med re:member kredittkort har du en kredittgrense på opptil 150 000 kroner, hvor du kan betale tilbake når det passer deg. Med et kredittkort fra re:member, får også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Her får du opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker.

Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om det her.