hageutstyr.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hageutstyret du trenger til sommeren

Med et bredt sortiment av møbler og interiør i ulike stiler, design, farger og modeller er det lett å finne noe som passer uteplassen din. Dette er våre tips til hageutstyr du trenger – uansett om du har en moderne, klassisk eller trendy stil.

Nedenfor har vi samlet en rekke tips til hageutstyr og hageinspirasjon du trenger til sommeren. Vi har funnet hagemøbler og annet tilbehør som gjør uteplassen din perfekt til både avslapping alene, og hygge med familie og venner.

Hageutstyr – møbler

  • Stor sittegruppe: Er du så heldig at du har god plass, kan du samle familie og venner rundt en stor sittegruppe. Skagen teakgruppe, bestående av hagebord, to stoler og en hagebenk, er med det kjente krysset i ryggen en tidløs klassiker du kan ha stående i mange år. Et rundt hagebord er perfekt til sommerens grillfester, da får nemlig alle ved bordet snakket med hverandre. Denne sittegruppen i oljet eik har i tillegg praktiske stoler. De kan stables, noe som gir muligheten til å supplere med ekstra stoler og rydde dem bort ved behov. Få også forslag til fem gode hagebenker her. 

  •  
  •  
  •  
  • Liten sittegruppe: Små uteplasser krever smarte løsninger for å utnytte plassen best mulig, og med et cafesett kan du nyte både morgenkaffen og middag for to. Kansas terrassesett i vedlikeholdsfri aluminium og non-wood er en klassiker. Dersom du ønsker et mer personlig uttrykk kan du droppe settet og kjøpe enkeltstående hagebord og metallstoler i en sommerlig farge.

  • Solseng: Vi har vendt oss til å ligge på solsenger i syden, men hvorfor ikke bringe sydenfølelsen til hagen din? Med en solseng i hagen kan du ligge komfortabelt mens du fyller kroppen med D-vitaminer. Miami solseng fra Lafuma er elegant og moderne, og utmerker seg på ergonomi og komfort. Eller hva med Bistro Chaise Lounge fra Fermob? Den fargerike og stilige solsengen er perfekt for komfortable øyeblikk i solen.

  • Hengekøye: Sommeren blir ikke særlig mye bedre enn en god bok, svalende drikke og en behagelig hengekøye å ligge i. You Rock hengekøye fra Odd Molly med blonder og håndlagde dusker på sidene, lar deg nyte middagshvilen i fred og ro – enten du fester den mellom to trær, to stolper eller på balkongen.

Hageutstyr – tilbehør

  • Bålpanne: En bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs og gjør ikke at vi bare kan nyte livet utendørs gjennom sommeren, men også resten av året. Med en bålpanne med betongfot kan du tenne bålet, kjenne varmen fra flammene og forlenge sommerkveldene med familie og gode venner.

  • Grill: Nordmenn er glade i å grille, og griller som aldri før – gjerne hele året. Utvalget er stort, og du kan velge mellom ulike typer: Gassgriller, kullgriller og smokers. Gassgrill fra Napoleon har vunnet to prestisjetunge priser, Vesta og AmazingRibs og er absolutt å anbefale. Den praktiske grillen har en trillevogn med sidebord og er spekket med spesifikasjoner som legger til rette for måltider i gourmetklasse.

  • Parasoll: Til tross for at vi tilbringer hele vinterhalvåret lengtende etter sol og varme, kan det være deilig med litt skygge i sommersolen. Den stilrene parasollen fra Skagerak er laget i sterkt materiale som garanterer lang holdbarhet.  

Gode rabatter på hageutstyr

Dersom du har et kredittkort fra re:member må du huske å benytte deg av den gode rabatten du får gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Her er det mye å spare i de ulike nettbutikkene innen hus, hage og byggevarer.

Å benytte seg av rabatten er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på re:member reward, velge ønsket nettbutikk, handle som vanlig og betale med re:member-kortet ditt. Da blir rabatten trukket fra på din neste re:member-faktura.

Med et kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kredittgrense, samt inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Les mer og søk om et re:member kredittkort.