hagemobler.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hagemøbler i teak: Dette er våre favoritter

Så fort finværet viser seg ønsker vi å boltre oss ute i hagen. Naturmaterialer går aldri av moten, og hagemøbler i teak er noe av det mest holdbare. Her har vi samlet noen favoritter slik at du kan finne hageinspirasjon – og invitere til hygge i hagen.  

Etter 40 år på markedet der de først og fremst har vært kjent for sine flotte utemøbler i tre under navnet Trip Trap, skiftet firmaet navn til Skagerak i 2016. I Norge har vi riktignok vært kjent med navnet siden 2005.

Det danske foretaket har sine røtter nord i Jylland og inspireres mye av Skagen, noe som er tydelig å se i tremøblene. De estetiske og kvalitative hagemøblene holder generasjon etter generasjon, og det er her vi har funnet hagemøblene i teak vi ønsker oss.

Liten eller stor uteplass?

Har du begrenset med plass kan Vendia-bordet i teak være perfekt. Vendia-serien er ideell for innredning av små plasser. Bordet er ikke større enn 75 centimeter i diameter, men passer likevel perfekt til en liten balkong i storbyen der du kan drikke kaffe og spise en god frokost om morgenen. Bordet kan praktisk flyttes rundt, og passer til Skageraks stoler fra samme serie. Vendia-stolene er smarte, bekvemme og fleksible da de enkelt kan legges sammen – noe som forenkler oppbevaringen.  

Som et alternativ til Vendia-serien er også Flux en enkel serie i teak, som ikke tar stor plass på små uteplasser. Flux bord og Flux stoler kommer i holdbare materialer; teak og metall.  

For en større hage finnes det flere muligheter. Med utgangspunkt i et Skagen-bord i teak, kan du selv velge om du ønsker en sofa eller to, eller Skagen-stoler. Skagen-serien er en tidløs møbelklassiker som passer nærmest alle hager. Den kjente krysset i ryggen har gått i arv fra generasjon til generasjon, og kommer til å vare i mange år fremover. Det er også mulig å få hagemøblene i en pakke, Skagen teakgruppe, der du får et bord, en sofa og to stoler.

Les også våre tips til topp 5 hagebenker her.

Behandling av hagemøbler i teak

Teak inneholder en naturlig olje i treverket som gjør at det tåler klimaendringer, samtidig som det hindrer at fuktighet trenger inn. Dette gjør teak til den mest holdbare sorten som brukes til produksjon av hagemøbler.

Dersom hagemøblene i teak ikke blir behandlet, vil de etter hvert få et gråaktig patinert ytre. Mens noen liker det slik, ønsker andre å få tilbake den opprinnelige gløden på utemøblene. Start med en vask med teak-rengjøring, og påfør deretter olje eller beskyttelse for etterbehandling.

Har du hagemøblene ute hele sesongen, bør du bruke møbeltrekk for god beskyttelse mot vær og vind. Om vinteren er det best om du oppbevarer dem innendørs på et tørt og godt ventilert sted.

Les også vår artikkel om hageutstyr her.

Rabatt på hagemøbler 

Med et kredittkort fra re:member kan du få gode rabatter på hagemøbler i teak. Som innehaver av et re:member-kort får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward, og du kan få gode rabatter i nettbutikkene innen hus, hage og byggevarer.

Å benytte seg av rabatten er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på remember reward, velge ønsket nettbutikk, handle som vanlig og betale med re:member-kortet ditt. Da blir rabatten trukket fra på din neste re:member-faktura.

Med et kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kredittgrense, samt inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Les mer og søk om et re:member kredittkort.