hageinterior.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hageinteriøret som forvandler uteplassen til en deilig oase

Uansett om du har en stor eller liten uteplass, en platting i hagen eller en balkong, er det mulig å forvandle den til et sommerparadis. En fantastisk oase som du kan nyte vår, sommer og høst.

Hageinteriør til en liten uteplass

Ikke alle har en stor hage med frodige busker og trær og fargerike planter og blomster. Har du bare en liten balkong i byen, er det fortsatt mulig å lage en innbydende kosekrok.

Start med å velge hagemøbler. Med liten plass får du kanskje ikke plass til alle møblene du ønsker deg, men et pent terrassesett i aluminium kan være akkurat det du trenger.

Skap stemning med belysning

Lykter, utelamper og lanterner skaper en koselig atmosfære når mørket faller på. Du får dermed muligheten til å sitte langt utover kvelden og kanskje ut i de sene nattetimer i godt lag. Koselig belysning forlenger også sesongen.

Bruk puter og pledd til å skape en innbydende atmosfære

Fyll sitteplassene med deilige og komfortable puter slik at både du og eventuelle gjester får lyst til å sitte lenger. Pledd bør du også ha, og gjerne et til hver av gjestene. Pledd er også med på å pynte opp uteplassen når de ikke er i bruk.

Grønn oase

Harde materialer som stein, mur og betong mykes opp om du bringer litt grønt til området, og du kan gjerne sette flere potter ved siden av hverandre for å bringe liv til uteplassen. For å spare plass kan du ha planter i flere nivåer.

Ampler er ikke bare pent å se på, men kan også være praktisk. Kanskje du har lyst på noen nytteplanter du kan bruke i matlagingen? Med flettede ampler kan du ha krukker i ulike størrelser – til akkurat det du ønsker.

Les også vår artikkel med tips til hageutstyr her.

Ulike soner på uteplassen

Har du en stor uteplass, er mulighetene enda flere. En god idé kan være å dele opp uteplassen i ulike soner, som for eksempel et stor sittegruppe som oser av hygge i en sone og et solhjørne hvor du kan slappe av i en god solseng.På sene sommerkvelder er det få ting som er hyggeligere enn å samle familie og venner og bare kose seg. En bålkurv eller bålpanne blir et naturlig samlingssted når kvelden kommer og det blir litt kjøligere i luften. Velger du en bålpanne med grillrist, vil du også kunne invitere gjester på grillfest.

Rabatt på hageinteriør

Med et kredittkort fra re:member kan du få gode rabatter på alt du trenger for å forvandle uteplassen til en oase. Har du et re:member-kort får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir gode rabatter i nettbutikker innen hus, hage og byggevarer.

Å benytte seg av rabatten er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på remember.no, velge ønsket nettbutikk, handle som vanlig og betale med re:member-kortet ditt. Da blir rabatten trukket fra på din neste re:member-faktura.

Med et kredittkort fra re:member kan du få opptil 150 000 kroner i kredittgrense, samt inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Les mer og søk om et re:member kredittkort.