hagebenker.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Topp 5 hagebenker

En hagebenk ved døra kan være praktisk om du ønsker et sted å nyte solskinn eller hvile beina på en stund. Den kan også flyttes til sittegruppen om det kommer mange gjester og det er behov for flere sitteplasser rundt bordet. En hagebenk kan rett og slett sette prikken over i-en når du innreder med hagemøbler på uteplassen.

1. vidaXL Hagebenk Svart Støpejern

Denne benken vil utfylle enhver hage eller uteplass med sine utsmykkede dekorasjoner og romantiske stil. Benken er slitesterk og har stilige detaljerte snirkelverk. Hagebenken fra vidaXL passer fint til et spisebord, eller bare som en benk ved inngangsdøren.

2. Hagebenk fra Fermob

Sixties hagebenken fra Fermob har myke former, innebygde kurver og et fargesterkt utseende. Den vakre benken som er designet av Frédéric Sofia har et sete vevd i plastsnøre på en ramme av aluminium – definitivt et sted hvor du ønsker å lene deg tilbake og nyte varme solstråler.   

3. Hagebenk fra Grythyttan Stålmöbler

Tremøbler går aldri av moten, og Sofa 6 fra Grythyttan Stålmöbler er definitivt noe man kan være stolt over å ha i hagen de kommende årene. Den robuste rammen i tre garanterer lang levetid og er både stilig og tidløs. Hagebenken passer perfekt til ethvert uteområde og rommer mange gjester.

Få flere gode tips til hageutstyr her.

4. Hagebenk fra Reform

Ønsker du et møbel med flere funksjoner er Reform benk & bord fra Skagerak perfekt for deg. Den vakre kreasjonen er designet av Louise Herderström og har ikke et forhåndsdefinert formål. Som navnet tilsier kan den brukes både som en stilig benk eller et lite bord. Valget av materialet, aluminium, gjør det lett å flytte hagebenken rundt når du trenger det.  

5. Fargerik hagebenk fra Fermob

Mange har et forhold til den klassiske hagebenken, og nå har Fermob designet Louisiane sofa i hele 20 ulike farger – slik at alle finner en som passer perfekt til hagen sin. Den fargesterke hagebenken er produsert i aluminium og har en UV-resistent lakkering for å forhindre solbleking. Hagebenken passer perfekt ved spisebordet eller bare som en sitteplass ved døren.

Les også vår artikkel med hage inspirasjon her.

Få rabatt på din nye hagebenk  

Har du et re:member kredittkort får du reward-rabatt på mange nettbutikker innen hus, hage og byggevarer. Å benytte seg av rabatten via re:member reward er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å logge inn på re:member reward, velge ønsket nettbutikk, handle som vanlig og betale med re:member-kortet ditt. Da blir rabatten trukket fra på din neste re:member-faktura.  

I tillegg til det store reward-programmet kan du med et re:member kredittkort få opptil 150 000 kroner i kredittgrense, samt inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Les mer og søk om re:member kredittkort.