kredittkort-forbrukslan11.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Reise på fisketur? Her er de beste fiskestedene i Norge!

Er du en ivrig fiskeentusiast som alltid vil ut på fisketur og stadig ønsker å oppsøke nye fiskesteder i landet? Da bør du se på tipsene som vi har samlet under. Det avhenger selvfølgelig av hva du er mest interessert i å få på kroken på fisketur, enten det er laks, sjøørret eller ferskvannsørret, men i vårt langstrakte land er mulighetene til stede for alt. Det finnes for eksempel mer enn 600 elver der du kan få sjøørret eller laks på kroken, og ferskvannsørreten er bitevillig over hele landet. Det handler kanskje til syvende og sist mest om evne og vilje til å reise langt, eller om du vil holde deg i nærheten av der du bor. Her får du en kort oversikt over noen av de beste fiskestedene i landet.

Jølstravannet i Sogn og Fjordane

Er det ørretfiske som står høyest i kurs hos deg, bør du ta turen til Jølstravannet. Her er det gode sjanser for å få napp! Ifølge den lokale sportsfiskeren Sverre Amundsen, er dette Europas beste ørretvann, og hvis du vil jakte på storfangst, kan du også konkurrere om Norgesrekorden som er tatt av samme mann, med en ørret på 12,1 kilo på stang. Vil du holde deg på Østlandet, er det mange gode ørretvann i Hedmark. Både Øyungen og Grunna kan anbefales til fisketur, og også her skal det være mulig å få ørret oppi kiloen.

  

Michelin-guiden for lakseelver 

Forfatterne av boka Norges beste lakseelver, har utarbeidet en oversikt som forteller hvilke elver som er de desidert beste lakseelvene i landet. Vi er så heldige å ha hele fire elver som skårer aller høyest på denne kåringen, med tre stjerner, nemlig Altaelva, Lakselva i Porsanger og elvene Gaula og Orkla i Sør-Trøndelag. Enten du befinner deg langt nord eller langt sør, er det altså muligheter til å finne de beste lakseelvene bare en kort flytur unna. Med på kjøpet får du fantastiske naturopplevelser og spenningen ved å trekke fisken på land. Og for noen av oss er det jo akkurat dette livet handler om! 

 

Gjør storfangst med re:member 

Som sportsfisker er du avhengig av godt utstyr, og det kan være spennende å utvide horisonten og reise på fisketur til andre og nye fiskeelver og innsjøer. Har du et re:member kredittkort får du tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Gjennom re:member reward får du en rekke gode rabatter på flere sport- og friluftslivbutikker, som for eksempel OutnorthOm du ikke allerede har et re:member kredittkort kan du søke om et her.

Med re:member kredittkort, kan du få en kredittgrense på opptil 150 000 kroner og du betaler ingen årsavgift. I tillegg får du tilgang til en smarttelefonapp som er kjekk å ha med seg overalt, også på fisketur. Dersom fisken biter ekstra godt og du vil utvide oppholdet med noen dager, har du alltid bankløsningen for hånden.