Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Er kredittkortet bare et kredittkort?

Over 70 % av jordens overflate er dekket av sammenhengende saltvannsmasser som vi kaller for hav. Kanskje ikke like stort i kvadratkilometer, men det finnes også et hav til - et hav av forskjellige kredittkort.

Mange tror at et kredittkort kun er et kredittkort, men faktisk finnes det en rekke forskjellige å velge mellom, og mange av dem dekker spesifikke behov. Noen kommer godt til nytte når du skal gjøre større innkjøp, andre er bra når du skal reise, også er det de som er gode å ha når det gjelder ulike fordelsprogram. Men hvorfor velge, når du kan få både i pose og sekk med kredittkort fra re:member?

Du liker fordelsprogram

Hvor mange ganger har du handlet ulike varer til huset, hagen eller til deg selv? Visste du at dersom du handler disse tingene via re:member reward-fordelsprogrammet vårt, kan du spare opptil 25 % på hele kjøpet? Beløpet blir da enkelt trukket fra på din neste faktura. Her er det altså mye å spare.

Du skal ut å reise

Det er mange ting som kan sette en brems for feriegleden, men re:member kredittkort kan gjøre ting litt bedre. Betaler du ferien med kredittkortet kan du både spare penger, sikre deg med en reise- og avbestillingsforsikring og unngå svindel når du bruker kortet i utlandet. Hvordan? Svaret er enkelt.

Du trenger ikke bruke penger på dyre reiseforsikringer da dette allerede er inkludert i kredittkortet hvis du betaler over halvparten av reisen med kredittkortet. re:member reward gir deg tilbud på både fly, hoteller og feriehus, og beløpet blir ikke reservert fra brukskontoen din.

re:member kredittkort kan benyttes på over 32 millioner brukersteder verden over - om det så er til varekjøp eller ta ut kontanter i minibanker eller banker. Det er ingen prisforskjell på uttak i Norge og utlandet. Mange lurer også på hva som lønner seg når de benytter kredittkortet i utlandet – lokal valuta eller norske kroner? Ofte fremstilles det naturlige valget som norske kroner, men svaret er lokal valuta, for å unngå en svært ugunstig vekslingskurs.

Du skal gjøre store innkjøp

Kanskje du ønsker å friske opp hjemmet ditt ved å bytte ut den slitne sofaen, med en splitter ny? Store innkjøp koster gjerne en del. Kredittkort er et godt betalingsalternativ hvis du ønsker å kjøpe vare nå, men betale den over tid.

Om det er snakk om en liten oppfriskning av hjemmet eller full oppussing, kan det være snakk om store beløp – derfor er det lurt å spare der du kan. Som nevnt gir re:member reward opp til 25 % rabatt i utvalgte nettbutikker, og de har selvsagt noe for deg som skal friske opp hus og hage.

Med et re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kredittgrense, 45 dagers betalingsutsettelse og årsprisen på 0 kroner. Søk om kredittkort her.