kredittkort-forbrukslan2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dette er Oslos beste vegetarmat!

Flere og flere blir vegetarianere eller veganere, og med den grønne trenden øker også antallet spisesteder og restauranter i Oslo som tilbyr god mat til grønne matelskere. Om du ønsker å spise en lett lunsjrett eller oppleve en god middag ute en kveld i Oslo, er altså dette mulig, selv om du foretrekker helt eller delvis vegetarianske eller veganske retter. Og prisnivået er generelt forholdsvis hyggelig.

Det gjelder bare å finne det beste! De fleste restauranter i Oslo som har rene vegan- og vegetarmenyer er mindre kafeer og lunsjrestauranter. Men det er selvsagt mulig å finne restauranter i toppsjiktet som har vegetar- og veganretter på menyen. Her finner du en oversikt over gode restauranter i Oslo for deg som vil kunne nyte en god matopplevelse, selv om du ikke ønsker å spise kjøtt-, egg- eller melkeprodukter.

Fragrance of the Heart: Dette er en kaffebar og bakeri med fokus på økologisk mat. Kjøkkenet bruker bare økologiske råvarer, og har kun Himalayasalt i sine retter. I tillegg tilbyr de raw food, supper, quiche og salater som noen av mulighetene. Her vil du få servert spennende og gode retter basert på grønne alternativer. Kan anbefales!  

Vegan Loving Hut Oslo: Med små lokaler og sitteplass til noen få personer er dette et takeaway-basert kjøkken som tilbyr en helt ren vegetar- og veganmeny. Her finner du alt fra enkle lunsjretter til middagsretter som vegansk burger, pizza og kebab. Med andre ord finner du omtrent alt du måtte ønske av vegansk og vegetariansk mat, og prisnivået er hyggelig.  

Modern Greens: Modern Greens er en salatbar med et grønt belte i Kung Food! De har en ny meny hver sesong og vil garantert gi en opplevelse til smaksløkene dine.

Vega: Denne buffetrestauranten finner du i Kurbadet. Her har du valget mellom vegetabilske, lakto-vegetarianske og glutenfrie retter. Variert meny med retter fra flere verdensdeler.  

Krishnas Cuisine: Vegetarrestaurant som også har mange veganalternativer. Du finner restauranten på Majorstuen, og du kan spise så mye du orker. Her finner du også Dagens rett, som alltid tilbyr god mat til en svært hyggelig pris.  

I tillegg finner du også en rekke vanlige restauranter i Oslo som har vegetar- og veganretter på menyen, slik at du også skal kunne være en del av vennegjengen eller selskapet, selv om ikke alle er vegetarianere eller veganere. Mulighetene er faktisk ganske mange her også. Prøv for eksempel Sake Sushi på Aker Brygge, som serverer sushi med vegetar- og veganalternativer.  

Fordeler med re:member kredittkort

Om du ikke allerede bor i Oslo, kan det lønne seg å finne de beste prisene på hotellopphold i hovedstaden. Har du et kredittkort fra re:member, kan du benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward, hvor du får rabatter på hotell over hele verden. Kredittgrensen på kortet er opptil 150 000 kroner og du betaler ingen årsavgift. I tillegg får du reiseforsikring inkludert når du betaler over 50 % av reisen med kortet.

Søk om et re:member-kort i dag, så har du det til din neste matopplevelse i Oslo!