kredittkort-forbrukslan7.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dette er de beste uteserveringene i Stockholm

Avhengig av om du vil ha en god matbit eller om du vil finne et hyggelig sted å nyte et glass vin eller en drink, vil forskjellige serveringssteder kunne klassifiseres som den beste uteserveringen i Stockholm. Hvis du skal finne det stedet, er det et godt råd å høre med svenskene selv – det er nemlig mange restauranter og barer som nordmenn reiser til i flokk, mens andre steder har vi ikke engang hørt om ennå. Og hvis det er den autentiske følelsen du leter etter – som svenskene også setter pris på – er det de mer ukjente stedene som faller innunder de beste kategoriene.

En enkel baropplevelse

For en hyggelig baropplevelse der du kan sitte og følge med på folkelivet, er Sturehof midt på Stureplan en uteservering å anbefale. På dagtid har Sturehof en avslappende og hyggelig atmosfære midt i byen, mens det er et populært sted der svenskene gjerne tar en drink før de beveger seg videre ut i nattelivet i Stockholm på kveldstid.  

En komplett sommeropplevelse i vannkanten

Om du vil ha mer enn et glass rosévin og oppleve skjærgården på sitt beste, kan uteserveringen på Piren Bar & Restaurang anbefales. Her har du sjøen som nærmeste nabo, der stemningsfulle rustikke lokaler innbyr til hygge, og barna kan ta seg et bad mens du har full oversikt fra restaurantbordet. Dette er det perfekte sommerstedet for sjøglade nordmenn som vil ha mye for pengene. Prisnivået er hyggelig, og maten god. I tillegg har de en variert vinmeny for deg som setter pris på god vin. Her har du en total sommerpakke som gir hele familien en hyggelig opplevelse i sjarmerende omgivelser, og selv om det ikke er blant de mest kulinariske stedene i Stockholm, er det totalpakken som gjør stedet så sjarmerende – akkurat slik vi nordmenn gjerne liker det om sommeren.  

Sjekk ut Oslos beste uteservering her.

Langweekend eller ferie i Stockholm med re:member

Hvis du vil oppleve en av de mange deilige uteserveringene i Stockholm, kan en weekendtur til byen være et hyggelig avbrekk i en travel hverdag. Kombinert med et komfortabelt hotellopphold og severdigheter som passer for både barn og voksne, kan du oppleve mye bare uteservering i løpet av en weekendtur.

Stockholm innfrir som en hyggelig by for nordmenn å være i, og er verdt et ekstra besøk selv om du har vært her før. Kanskje du oppdager noen nye perler av uteserveringer som blir dine nye favorittreisemål?  

Med et kredittkort re:member kan du få fordel av rabatterte hotellovernattinger og flybilletter via vårt fordelsprogram re:member reward. I tillegg får du inkludert reiseforsikting når du betaler mer enn halvparten av reisen med kredittkortet.

Du kan søke om opptil 150 000 kroner i kredittgrense, avhengig av din økonomi og tilbakebetalingsevne. Har du ikke et re:member-kort allerede, kan du søke om et kredittkort her.