reise-til-thailand.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Reise til Thailand - Guide

Drømmer du om hvite strender, herlig klima, smaksrik mat og samtidig et lavt prisnivå på ferien? Da bør du reise til Thailand.

Thailand er omtrent halvannen gang så stort som Norge, men har over 62 millioner flere innbyggere. Befolkningen består hovedsakelig av buddhistiske thailendere, men også en betydelig minoritet kinesere. Landet er spesielt kjent for velsmakende mat, klassisk thaidans, silkeprodukter, thaiboksing og yoga - men også som et utmerket turistland.

– Thailand er et av de mest populære vinterreisemålene blant nordmenn, og egner seg utmerket for backpacking. Har du først fløyet så langt og blitt vant til en annen tidssone er det verdt å bli en stund for å utforske mest mulig av det landet har å by på, sier Charlotte Gogstad i Expedia.no.

Skal du reise til Thailand fra Norge, kan du fly direkte til Bangkok med Norwegian eller Thai Airways, og derfra kan du enten reise videre med fly, tog eller båt til den endelige destinasjonen din.

Thailand reise

Populære reisemål i Thailand

Thailand byr på mange opplevelser vi ønsker oss når vi skal reise på ferie. Velg mellom å bo på et femstjerners luksushotell eller en enkel bungalow - alt er opp til deg. Hvis det er første gang du skal reise til Thailand og du er usikker på hvor du skal dra, kan vi fortelle mer om de populære reisemålene blant nordmenn:

  • Phuket

Thailands største øy er omringet av det indiske hav og er den mest turistpregede øya i landet. “Perlen i Sør” møter deg med kritthvite stender og turkisblått hav, spektakulære landskap, gåtefulle grotter og ikke minst kulinariske thairetter. Her er det noe å gjøre for folk i alle aldre, og aktivitetene rangerer fra dykking og tropiske regnskogturer til romantiske båtturer.

  • Krabi

Krabi er en liten, fredelig by omringet av flotte fjellomgivelser og har omtrent 2000 innbyggere. Store deler har blitt omgjort til nasjonalparker som strekker seg over kystlinjer, strender og øyer. Opplev flere tusen år gamle fossiler, se eksotiske fuglearter eller slapp av i fredelige omgivelser med fosser og grotter.   

  • Koh Samui

Dette startet som et populært sted for backpackere på 70-tallet da de fortsatt ikke hadde elektrisitet eller springvann. I dag har Koh Samui fått rykte for å være “et lite tropisk paradis” med en tålmodig og hyggelig befolkning. Herfra kan du ta deg til en av de mange søsterøyene - for eksempel Koh Tao som er en av de beste stedene å dykke i Thailand.

Gode rabatter for deg som skal reise til Thailand

Som verdens største reisebyrå på nett har Expedia tilgang til mer enn 105 000 hoteller verden over, 450 flyselskap, samt de største globale leiebilselskapene. For å reise til Thailand billigst mulig kan du benytte deg av re:member reward som gir deg opptil 4 % reward-rabatt hos Expedia.

For å kunne benytte deg av fordelsprogrammet må du ha et kredittkort fra re:member. Du får også reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kortet og du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt. Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om et her.

God reise til Thailand!