kredittkort-forbrukslan19.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dra på sykkelferie - fordeler og fornøyelser i ett

En sykkelferie kan være en god ting. Det er rett og slett ganske mange fordeler med å dra på sykkelferie, enten du sykler alene, sammen med en venn, eller har med deg hele familien med både ektefelle eller samboer og barn.  

Aktiv sykkelferie med mange opplevelser

I stedet for å reise på en stillesittende ferie med paraplydrinker og badebasseng, kan en sykkelferie være en ferievariant som gir helt nye opplevelser. Ved å sykle med en halvveis plan for hvor du eller dere skal dra, kan ting tas på sparket underveis. Spis på en kafeteria som dukker opp langs ruten, eller ha piknik i veikanten med nybakte rundstykker fra baker’n på hjørnet. Ta en avstikker noen kilometer ned i veien for å se en severdighet du aldri har lagt merke til når du har kjørt bil, eller overnatt under åpen himmel en natt som været er ekstra fint og himmelen er stjerneklar.

Slike opplevelser må bare nytes, og det beste med det hele er at alt kan gjøres helt etter eget forgodtbefinnende! Du behøver ikke å ha en definert plan, men kan oppleve og se ting du aldri har tatt deg tid til å se før. Få flere alternativer til spennende aktivitetsferier her.

Et miljøvennlig og sunt feriealternativ

Sykkelferie må vel være det mest miljøvennlige feriealternativet som finnes. Og i tillegg tar du vare på egen helse. Også Helsedirektoratet anbefaler mer sykling blant befolkningen som en vei til bedre folkehelse. Enten du sykler i høyt tempo, eller nyter turen i bedagelig fart, vil kroppen ha godt av bevegelsen. Dette er altså ikke en ferie der du fyller kropp og sinn med god mat, slaraffenliv på stranda og dorske dager i sola. I stedet fyller du på energitanken på en helt annen måte – og kommer trolig hjem med både energi, mentalt påfyll og minner for livet.

Egnet for store og små

En sykkelferie med barn kan kanskje høres ut som en utfordring, men sannheten er at barna trolig vil elske det. Med telt og soveposer og voksne som har tid, vil barna få gleden av å tilbringe hele dagen med fokus på det som er viktig – og i tillegg er det sunt for kropp og sjel for alle aldersgrupper.

Rimelig sykkelferie på to hjul

En sykkelferie koster ikke mer enn utstyret du bruker på turen og maten dere spiser underveis. Derfor er en sykkelferie med familien et rimelig og godt alternativ dersom reisebudsjettet er trangt. Før dere legger avgårde, bør du sjekke at utstyret er godt og funksjonelt, at syklene er utstyrt med alt dere trenger, og at campingutstyret fortsatt holder mål.

Forny sykkelutstyret med re:member

Trenger du å fornye noe av turutstyret, eller trenger du eller et av barna ny sykkel? Om du må spe på utstyrsbudsjettet uten at det koster så mye ekstra, kan du søke om kredittkort fra re:member. Med fordelsprogrammet re:member reward får du nemlig rabatter på sportsutstyr fra flere ulike nettbutikker. Kortet har ingen årsavgift og du kan betale tilbake når det passer deg.

Søk om et kredittkort i dag og begynn planleggingen av neste sykkelferie!