Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Slik får du en billig sydentur

Det kan være deilig med et avbrekk fra den norske vinterkulda i mildere omgivelser. Lengter du etter sol og varme? En sydentur trenger absolutt ikke å være avskrekkende dyrt. Men hva skal til for å få en billig sydentur?

- De fleste kjenner at reiselysten øker jevnt i takt med vintermånedene, og mange begynner å ønske seg til varmere strøk, sier Charlotte Gogstad i Expedia.no.

Har du tenkt på hva som skal bli din neste feriedestinasjon? Kanskje du har lyst til å dra på en aktivitetsferie med mange minnerike opplevelser? Skal du på familieferie, må du sørge for at ferien er barnevennlig. Eller kanskje du rett og slett bare vil reise bort og ha en romantisk weekend med kjæresten?

- Selv om kronen fortsatt står svakt i forhold til andre valutaer, trenger ikke ferien å bli altfor dyr om du fokuserer på å gjøre smarte valg. Før du booker sydentur kan det lønne seg å følge med på reisesalg og abonnere på nyhetsbrev fra forskjellige aktører, for å alltid holde deg oppdatert, forteller Gogstad.

Gode tilbud som kan gjøre sydenturen billig

Nei, en sydentur trenger absolutt ikke koste all verden. Og den kommer i hvert fall ikke til å gjøre det hvis du benytter deg av gode tilbud og rabatter. Det kan du blant annet få med et kredittkort fra re:member.

Gjennom fordelsprogrammet re:member reward kan du spare store beløp ved å bestille reise gjennom aktører som Expedia. Som det største reisebyrået på nett har de tilgang til mer enn 105 000 hoteller verden over, 450 ulike flyselskap, samt de aller største globale leiebilselskapene. Du får nemlig opptil 4 % reward-rabatt på Expedia når du booker via re:member reward.

Sydentur

Hvor skal sydenturen gå?

Utvalget av sydenturer øker jevnt og trutt, og det finnes et stort utvalg av reisemål til sol og strender. Derfor kan det være lurt å orientere seg litt i jungelen av ulike reisedestinasjoner. Ønsker du en klassisk sydentur, har Spania steder som Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife. Eller du kan velge Korfu, Kreta eller Rhodos i Hellas.

En utradisjonell sydentur

Kunne du tenke deg en billig sydentur til en litt mer eksotisk eller utradisjonell plass, kan vi foreslå steder som Lido Di Jesolo i Italia, Sozopol i Bulgaria eller Saranda i Albania. I tillegg har Kroatia blitt et stadig mer populært reisemål de siste årene. Nyt svale dager langs Adriaterhavskysten på fantastiske steder som Makarska, Tucepi, Dubrovnik og Podgora.

Dersom du ikke allerede har ett kredittkort fra re:member kan du søke om et her. Husk også at du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet.

God sydentur!