Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Her finner du våre beste tips til strandferie

Det er mange grunner til å glede seg til strandferie. Deilig sandstrand, strålende sol og fantastisk utsikt over turkisblått hav kan være vanskelig å motstå. Her har vi samlet våre aller beste tips til deg som skal på strandferie.  

Endelig skal du dra på den velfortjente ferien, og det som venter deg er at du kan slappe av, sole deg så mye og så lenge du vil, god mat og drikke, flotte solnedganger og fantastiske strender. Men hva er det perfekte reisemålet for din neste strandferie?

Hvor går strandferien?

Ønsker du deg en klassisk sydentur der du kan slappe av ved vannkanten, kan Spania tilby steder som Gran Canaria, Lanzarote og Tenerife. Ellers er Korfu, Kreta og Rhodos i Hellas også sikre valg for å nyte late dager i sola.

Stadig flere velger steder lags Adriaterhavskysten når de skal på strandferie, og Kroatia kan by på fantastiske steder som Dubrovnik, Hvar, Makarska og Podgora. Vi kan også foreslå Lido Di Jesolo i Italia, Sozopol i Bulgaria eller Saranda i Albania.

Reiser du på strandfere med små barn kan det lønne seg å finne et familievennlig hotell. En all-inclusive familieferie gir den totale ferieopplevelsen. Du slipper å bekymre deg, det er komfortabelt og det er økonomisk oversiktlig. Velg et hotell som i tillegg har ulike aktiviteter og underholdning som en del av pakken så du slipper å tenke over om barna kjeder seg.

Pakke til strandferie  

Det er ingen tvil om at mye av tiden på strandferie går til å slikke sol, men for at du i det hele tatt skal klare å komme deg dit må du huske det aller viktigste - nemlig nødvendig dokumentasjon. Så før du pakker solkrem, solbriller og annen beskyttelse mot solen, må du sørge for at pass og billetter er med. Det kan også være lurt å dobbeltsjekke at passet ditt er gyldig, så du slipper å fikse nødpass på flyplassen.

Skal du ligge i hengekøya og nyte livet kan minihøyttalere være en god idé så du kan høre på musikk, om det så er Calvin Harris med ‘Summer’ eller Simple Plans ‘Summer Paradise’. Kamera, og selvfølgelig minnekort, kan også være lurt så du kan forevige de gode stundene fra strandferien – eller gjøre bekjente misunnelige. Og for all del, husk å ha med deg ladere til alt av elektronisk utstyr.

Les vår fullstendige pakkeliste til syden her.

Spar penger på strandferien

Dersom du fokuserer på å gjøre smarte valg, trenger ikke ferien å bli dyr. Følg med på reisesalg eller abonnér på nyhetsbrev fra forskjellige aktører for å holde deg oppdatert. Du kan også spare penger ved å benytte deg av fordelsprogrammet som følger med kredittkortet ditt fra re:member.  

Gjennom re:member reward kan du nemlig spare store beløp ved å bestille reise gjennom for eksempel Expedia. Som det største reisebyrået på nett har de tilgang til mer enn 105 000 hoteller verden over, 450 ulike flyselskap samt de aller største globale leiebilselskapene.

Under finner du alle våre artikler om strandferie.