reise-til-alicante.jpg

re:members reiseguide til Alicante

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Den norske feriefavoritten er en av de raskest voksende byene i Spania, der turisme, vinproduksjon og eksport av olivenolje livnærer byen. Mange nordmenn valfarter til mange av de andre norske favorittene i nærheten som Torrevieja, Altea og Calpe. Alicante i seg seg er imidlertid en flott ferieby som ikke fortjener å bli oversett. Det er ikke uten grunn at Alicante er så populær, og dette er våre fem beste reisetips til byen.

1. Castillo de Santa Barbara

Castillo de Santa Barbara er byens landemerke som dateres helt tilbake til 800-tallet, da araberne bygget borgen som på den tiden hadde kontroll over den Iberiske øy. Uansett hvor i byen du befinner deg kan du se borgen 166 meter over bybildet, så det sier seg kanskje selv at du kan nyte en helt fantastisk utsikt over byen og Middelhavet herfra.

2. Havnepromenaden Explanada de España

Mens du spaserer under svaiende palmer og 6,6 millioner røde, svarte og kremfargede steinfliser langs havnepromenaden, vil du kunne få med deg musikalske gateartister, karikaturtegnere og uterestauranter som kjemper om oppmerksomheten din. Du kan også gjøre kupp på suvenirer, kunstgjenstander og klær.

3. Gamlebyen i Alicante

Gamlebyen El Barrio er full av spennende historie, bygårder, sjarmerende butikker og gode restauranter med nydelig kystutsikt. Du finner også en rekke barer og utesteder, så gamlebyen er perfekt for en «pub til pub» runde.

4. Badestranden San Juan

Over 300 soldager i året, gylne strender og turkisblått hav tiltrekker tusenvis av turister til Alicante. Og med mange kilometer med sandstrender er valgmulighetene mange. San Juan er en av de mest populære, og byr på solsenger, sandbarer, leie av katamaraner og muligheten til å dra på vindsurfing.

5. Fyll magen

I Alicante finner du alt du måtte ønske deg av mat og spisesteder, fra spanske tapasbarer til internasjonale restauranter. Du må selvfølgelig smake på matretten som har satt Valencia-regionen på det internasjonale matkartet; paella. Bare husk at folk i Spania spiser sent på kvelden. Middag spises ofte så sent som mellom klokken 21:00 og midnatt, og mange av restaurantene åpner ikke for kvelden før 19:00.

Les også disse tipsene dersom du drømmer om å bo i Spania.

Bestill reisen til Alicante med re:member

Når du nå har lest reiseguiden til Alicante har du planene for oppholdet klart, og det neste du må gjøre er å bestille reisen. Med et re:member kredittkort kan du få gode rabatter på både fly og hotellopphold. Du får nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir opptil 10 % reward-rabatt i reiserelaterte nettbutikker.

Du får også flere fordeler:

  • Opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil 45 dagers betalingsutsettelse.

  • Reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med re:member kredittkort.

  • Ingen årsavgift på kortet verken første eller påfølgende år.

  • Ingen renter om du betaler hele beløpet du har handlet for ved forfall. Velger du å dele opp betalingen over noen måneder er den effektive renten 25,4 %. På et lån på 15 000 kroner over 12 måneder, er kostnaden 1 466 kroner. Det vil si at du totalt betaler tilbake 16 466 kroner.