helgetur-til-stockholm.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hektisk før jul? Lad opp med en reise til Stockholm

Desember er en måned full av forberedelser til jul, den kan være ganske hektisk til tider og man kan ha behov for en liten pause fra alt julestyret. En kort helgetur til Stockholm kan være akkurat det du lengter etter – og ikke minst nøyaktig det du trenger for å lade opp batteriene før jul. 

Det er få ting som er så avslappende som koselige turer ute i frisk luft, etterfulgt av en deilig tre-retters middag. Så hvorfor ikke ta med kjæresten eller en du er glad i på en romantisk reise til Stockholm – enten på et slott, en staselig herrgård eller et koselig gjestgiveri?

Romantisk reise til Stockholm

Mastercard sitt fordelsprogram Priceless Cities tilbyr nå 10% rabatt på Pop House Hotel med fri oppgradering til et større hotellrom og entré til ABBA the Museum

Pop House Hotel er virkelig et hotell i særklasse. Hotellet som eies av tidligere ABBA-medlem Björn Ulvaeus ligger også i samme bygning som ABBA the Museum. Med panoramautiskt på samtlige 49 hotellrom er du sikret en lys, luksuriøs og behagelig opplevelse. Beliggende i sentrum av Stockholm, i bydelen Djurgården, er dere i nærhet til hovedstadens mest populære museer og attraksjoner samtidig som dere bor i naturskjønne omgivelser. 

I det dere har begynt å føle dere hjemme på hotellrommet foreslår vi en måltid i restauranten. Om du og ditt følge velger dagens lunsj eller á la carte er opp til dere. Hvorfor ikke fortsette dagen på ABBA the Musem og oppleve den fantastiske musikkskatten bandet har etterlatt seg? Med Priceless Cities får dere tilbudet 2 for 1 på inngangsbilletten.

reise til Stockholm

Les våre reisetips og få inspirasjon til flere reiser her. 

Weekendtur i Stockholm med jentene

Reiser du til Stockholm med jentene må du for all del ikke glemme Priceless Cities der du kan finne eksklusive eventer jentegjengen kan dra på. Sveriges hovedstad har alt som trengs for en vellykket helg; uteservering, shopping, god mat, uteliv og moro.

Bor dere på First Hotel Reisen midt i Gamla Stan er det gangavstand til spisesteder i alle prisklasser, inkludert flere av Stockholms mest kjente og nyskapende som The Flying Elk og Restaurant Frantzen. Gamla Stan har nemlig på få år forvandlet seg til et eldorado for matnerder.

Det er heller ikke langt til flere av Stockholms mest populære attraksjoner, inkludert det kongelige palasset og Royal Armoury. Og selvfølgelig er dere nære alt av underholdning og nattklubber Stockholm kan by på – både i gamlebyen og rundt Stureplan. 

Få flere tips til shopping i Stockholm her.

Sjarmerende skjærgård

Inngangsporten til Stockholms unike skjærgård heter Vaxholm – en liten idyllisk by som er perfekt for en avslappende helg. Som MasterCard-holder kan du bo på vakre Vaxholms hotell som stammer fra 1800-tallet. I den koselig byen er det aktiviteter året rundt om du vil gjøre noe mer enn å bare slappe av.

Reise til Stockholm med re:member Mastercard

Med ditt re:member Mastercard og Priceless Stockholm kan du få en fantastisk helgetur i den svenske hovedstaden. Men husk at du også har tilgang til mer enn 40 reisemål og opplevelser verden over med Priceless Cities. Priceless Cities gir også gode rabatter på opphold i Stockholm.

Har du ikke et kredittkort fra re:member kan du søke om det her. Husk å søke i god tid før reisen så du kan benytte deg av de gode tilbudene. Reis. Opplev. Nyt. Det fortjener du.

Søk om kredittkort fra re:member her.