Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

En mer spennende København-tur med re:member

Er du en av de som jobbet og ikke fikk en lang ferie i sommer? Eller kanskje du hadde ferie, men synes det er hardt å være tilbake i hverdagen? Unn deg en tur til København. Slik får du maksimal nytte ved å bruke re:member og våre innsidetips.

Det er heldigvis ikke så langt for oss nordmenn å dra til København, noe som betyr at du kan reise på ettermiddagen og fremdeles få litt ut av kvelden. Nyt for eksempel et godt måltid på en av byens fantastiske restauranter eller ta en spasertur for å se den flotte arkitekturen og de stemningsfulle omgivelsene.

Men uansett hvor du skal reise er det viktig med god planlegging, også om du ikke skal lenger enn til Danmark. Venter du for lenge med å bestille fly og hotell, risikerer du å få en dårlig deal på begge deler.

Smart prissøk for en rimeligere reise

Gjør et smart prissøk på Hotels.com for å finne early bird-priser på hotell med topp standard og super service. Pass på å velge et hotell som ligger i kort avstand til de tingene du ønsker å gjøre, så får du enda mer ut av turen.

Med et kredittkort fra re:member får du ikke bare rabatter på flyreise og hotell via fordelsprogrammet re:member reward, men også fleksibiliteten til å kunne bestille i god tid - uten å tenke på om du har penger tilgjengelig på kontoen. Fordelen med å bruke kreditten på kortet er at du kan utsette betalingen til neste lønning.  

Husk at du må være logget inn på nettsiden til re:member reward og må bestille flyreise og hotellrom via denne for å utløse rabatten.

Hotel D'Angleterre - Københavns beste hotell

Danish Travel Awards har vært på de flotteste hotellene i den danske hovedstaden og kåret byens beste hotell - Hotel D’Angleterre. Dette femstjerners hotellet har mer enn 250 års historie, og er resultatet av et kjærlighetsforhold mellom to unge mennesker som etablerte en restaurant på Kongens Nytorv i 1755. Hvis veggene kunne snakke, ville de fortalt mange eventyr. Hotellet er berømt for sin eleganse, luksus og stil.

Mange drar til den danske hovedstaden for å besøke den verdensberømte restauranten Noma, men det er også et vell av andre spisesteder det er verdt å besøke.

Hva med Kiin Kiin? I følge nettsiden er det den eneste thairestauranten i verden med en Michelinstjerne.

Eller hvorfor ikke prøve ut matmekkaet Geranium i 8. etasje av Fælledparken? Kombinér med fotballkamp eller bare nyt utsikten og den utsøkte maten. Ingenting er så tradisjonelt dansk som smørrebrød. Spis smørbrødene til frokost eller lunsj.

Dette må du få med deg i København

Tivoli

Midt i hjertet av København finner du den over 100 år gamle fornøyelsesparken Tivoli. Danmarks største turistattraksjon er mer enn bare karuseller og sukkerspinn. Det er moro for både store og små. I tillegg til karusellene, finner du også nydelige parkanlegg, omtrent 40 spisesteder - noen med Michelin-stjerner, Nordens største klassiske musikkfestival og andre konserter.

For å kjøre karuseller på Tivoli trenger du turpass – og da kan du kjøre ubegrenset hele dagen. Det lønner seg å kjøpe turpass før avreise, da er det penger å spare.

Konsert i København

København er kanskje en av Europas livligste og  mest pulserende byer med sitt brede tilbud av konserter, teaterforestilinger og annen underholdning. Det spiller ingen rolle når du velger å ta turen - året rundt kan du finne interessante konserter i København og andre arrangement verdt å få med seg.

På Viagogo kan du finne de mest populære konsertene, men også få en fullstendig oversikt over alle konsertene i København.

Strøget

Strøget er Europas lengste gågate med sine 1,1 kilometer, og er et himmelrike for deg som er glad i å shoppe. Her finner du alt fra kjedebutikker som H&M og Zara, store motehus som Prada, Louis Vuitton og Hermés, og butikker som TopShop, Disney Store og Urban Outfitters som glimrer med sitt fravær her i Norge.

Andre ting du bør sette på listen over attraksjoner du ønsker å få med deg når du først er i København:

  • Den lille Havfrue

  • Fristaden Christiania

  • Nyhavn

  • Amalienborg Slott

  • Rosenborg Slott

  • Rundetårn

  • Dyrehavsbakken

  • Louisiana Museum of Modern Art

Med kredittkort fra re:member får du fordelsprogrammet re:member reward. Sjekk ut alle reiserelaterte nettbutikker der du kan bestille smart - så får du mer å bruke på shopping og opplevelser. Søk om kredittkort her.