julegavetips-som-redder-julen.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Julegavetipsene som redder julen

Én ting er sikkert: Julen kommer alltid raskere enn du tror, ​​og er ofte dyrere enn du hadde håpet. Da er det smart å ta en titt på Mastercard sitt fordelsprogram Priceless cities om du ønsker å være forberedt og finne originale julegaver.

Julen er høytiden der du kanskje ønsker å være litt ekstra generøs med nære og kjære, og hvert år slår julehandelen nye rekorder. Det kan være lett å la seg rive med og bruke mer penger enn du egentlig hadde tenkt.

Selv om julen først og fremst handler om å tilbringe tid med familien, er det ikke mange av oss som ikke setter pris på å få gaver. Og like morsomt, om ikke morsommere, er det å gi. Men når du skal kjøpe julegave til din kjære er det lov å tenke litt på seg selv også. En reise til Stockholm kan være en flott gave til dere begge – og med rabattene du får gjennom fordelsprogrammet Priceless Cities kan du gjøre en god deal.

Julegavetips til henne

Nesten alle kvinner liker å bli skjemt bort, og de fleste setter pris på litt luksus i hverdagen i form av en romantisk weekend for to og en hel dag på spa. Velg mellom Södertuna Slott som har en vakker beliggenhet, spa og behandlinger, en velfylt vinkjeller og god mat – eller Dufweholms Herrgård. Den sjarmerende bygningen fra 1600-tallet kan by på boblebad, badstue og en rekke luksuriøse behandlinger. Herskapshuset har en unik champagnekjeller der rundt 100 av flaskene er reddet fra skipet Jönköping som sank i 1916.

Julegavetips

Les om andre destinasjoner og få gode reisetips her.

Julegavetips til han

At veien til en manns hjerte er gjennom magen hans, er mer eller mindre en unektelig sannhet. Liker kjæresten din å lage mat er profesjonelle kjøkkenredskap og morsomme kjøkkenapparater en utmerket gave. Det vil dessuten være en gave for dere begge to. Mener du at ferdighetene hans på kjøkkenet trenger en forbedring, kan Priceless Stockholm og matkurs med en profesjonell kokk ta ferdighetene til et imponerende nivå.

Hva ville kjæresten syns om å bli invitert til førsteklasses mat og drikke? Et godt tips er å bestille et bord for to på asian fusion restauranten TAKO. Her kan du forvente høy kvalitet på maten, i en herlig atmosfære. Med Mastercard er du alltid garantert bord.

Gi bort en opplevelse

Årets beste julegavetips er å gi en opplevelse dere kan gjøre sammen. Det vi gjør sammen er viktig, og Stockholm kan by på opplevelser for ethvert budsjett. Har du med de minste på tur, kan dere ta en tur til Sveriges mest spennende dyr på Skansens dyrehage.

For de voksne finnes det noe for enhver smak – fra spa og hummerfiske til helikoptertur. Hvorfor ikke oppleve UEFA Champions League i Paris? Foretrekkes det litt mer luksuriøse opplevelser er det mulig å lage egen parfyme med Frau Tonis Parfum i Berlin.

I mylderet av julegavetips er det lett å bli usikker på hva man skal kjøpe. Om du velger å gi bort en reise i julegave er det godt å vite at du med Mastercard fra re:member får gode fordeler gjennom Priceless Cities. Du kan søke om et Mastercard fra re:member her. Du kan få opptil 150 000 kroner i kreditt og 45 dagers betalingsutsettelse.