Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Topp 5 destinasjoner for en romantisk weekend i Europa

– Det finnes alltid en unnskyldning for å ta seg en liten ferietur, og en av de beste er for å pleie kjærligheten, sier Charlotte Gogstad i Expedia.no. Dette er fem steder du og din kjære garantert kommer til å få en romantisk weekend sammen.

– Med flere daglige flyavganger til storbyer i Europa, samt flyselskaper som frister oss med rimelige flybilletter, krever det verken god tid til planlegging eller mye penger for å kunne unne seg en tur til utlandet med sin kjære, sier Gogstad.

En undersøkelse fra 2013 utført av YouGov viser at 74 prosent mener at kjæresten eller ektefellen er det beste reisefølget når man skal på tur. Dette er re:members topp fem romantiske reisemål for en romantisk weekend mrf kjæresten:

Romantisk øyferie på Santorini

De karakteristiske blå kuplene, hvitkledde vegger og en helt fantastisk utsikt gjør dette til Hellas' mest fotograferte sted - vi snakker selvfølgelig om Santorini. Øya huser et stort utvalg av romantiske luksushotell og trange smug med koselige restauranter. I den lille landsbyen Oia får dere oppleve kanskje verdens fineste solnedgang. Dette er utvilsomt et av Europas mest romantiske reisemål!

Romantisk weekend i Roma

Det blir kanskje vanskelig å overtale din andre halvdel til å tilbringe hele dagen på shopping i Roma, men det finnes nok av andre ting dere kan finne på i Italias hovedstad. Ta en tur til den eventyrlige Trevifontenen, spis ekte italiensk mat på en av fortausrestaurantene, eller kjøp ost, noen ferske baguetter og en flaske vin og dra på en romantisk piknik. Se gjerne To Rome With Love sammen før avreise for å komme i den rette stemningen.

Romantiske reisemål

Romantisk weekend i Paris

Du kan så klart dra på jentetur til Paris, men vi kan ikke la være å nevne “kjærlighetens by” når vi snakker om romantiske reisemål. Paris er en drømmedestinasjon for de fleste jenter, for atmosfæren kan du ikke finne noe annet sted i verden. Ta en spasertur hånd i hånd, drikk vin i Jardin de Tuileries og se 20 000 lyspærer kaste magi over hele Paris fra Eiffeltårnet.  

Romantisk ferie i Verona

“The City of Romance” er kanskje mest kjent for huset og balkongen som sies å tilhøre Julie i Shakespears Romeo og Julie. Og hva passer vel bedre for en romantisk weekend? I den italienske byen må dere besøke gamlebyen med sine sjarmerende smågater og markedsplasser. Bare en halvtime unna finner dere også Venezia, der dere må kysse under broen Ponte dei Sospiri. Det sies at et kyss under “sukkenes bro” vil gi evig kjærlighet og lykke.

Romantisk weekend Norge

Romantisk weekend i Norge

Du trenger ikke dra langt for å få en romantisk weekend sammen med kjæresten - du trenger faktisk ikke å reise ut av landet en gang! Hovedstaden vår har mye å by på. Ta en romantisk spasertur på Tjuvholmen, eller besøk Mathallen for kulinariske opplevelser. Bor dere allerede her, hvorfor ikke unne dere en natt på et av de vakreste hotellene i Norge? Sjekk inn på The Thief og plei forholdet med spa og en sen frokost i sengen.

Skal dere ha med barn på ferien? Få gode tips om familierferie her.

Romantisk weekend

Gode rabatter på romantiske reisemål

Expedia er verdens største reisebyrå på nett, og betjener millioner av reisende hvert år. Gjennom Expedia får du tilgang til mer enn 105 000 hoteller, 450 ulike flyselskap, samt de største globale leiebilselskapene. Så uansett om du skal fly til Roma, Paris eller Santorini - Expedia har utvalget.

Dersom du har et kredittkort fra re:member kan du få opptil 4 % rabatt hos Expedia gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Husk også at du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om et her.

Kos dere på romantisk weekend!