Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Overnattingsguide til Roma

Historiske spor, sjarmerende gater, koselige restauranter og gode shoppingmuligheter er bare noe av det Roma har å by på. Bo billig, luksuriøst eller annerledes - les vår overnattingsguide til helgeturen din i Roma.

Bo sentralt på hotell i Roma

Mange av oss velger å bo på hotell når vi reiser til utlandet - både fordi det er det vi er mest vant til, og fordi det er praktisk og komfortabelt. Roma er en by med hotell i alle prisklasser, fra små sjarmerende hotell, til store luksushotell.

Rimelige hotell i Roma:

  • Hotel Romance har klassiske rom godt egnet for par, og ligger bare noen hundre meter fra Colosseum.  

  • MDM Luxury Rooms er et gjestehus med fire rom. Rommene er fine og har en nydelig passering med gåavstand til Vatikanstaten og Peterskirken.

  • Hotel Galatea er et lite hotell med god standard som ligger sentralt til. Du finner mange severdigheter i umiddelbar nærhet.  

Luksuriøse hotell i Roma:

  • Boscolo Exedra Roma er et luksuriøst hotell med utendørs basseng med god utsikt over Roma. På varme sommerdager kan dette være et godt alternativ for avkjøling.

  • Hotel Eden har en super beliggenhet like i nærheten av Spansketrappen. Her får du luksus for hver krone, med antikk interiør og restaurant med Michelin-stjerne.

  • Rome Cacaleri ligger litt utenfor sentrum, men høyden gir en helt fantastisk utsikt over Roma. Hotellet har i tillegg et spa som har vunnet prisen for beste spa i Italia.

Gjennom fordelsprogrammet re:member reward kan du får gode tilbud på overnatting ved å bestille blant annet gjennom hotels.com eller booking.com.  

Lurer du på hva du bør se når du er i Roma? Les om kjente og ukjente severdigheter i Roma her.

Hotell roma

Bo lokalt og billig

Dersom du ikke ønsker å bruke så mye penger på overnatting, eller reiser med en større gruppe, vil et billigere alternativ til hotell i Roma være å leie en leilighet. Det finnes mange aktører som tilbyr dette, både offentlige og private selskap. Sjekk ut, Wimdu, Only-apartments eller Airbnb.

Å bruke nettjenester som Airbnb til finne leilighet i Roma er både smart og billig. Det knytter deg direkte til privatpersoner som leier ut et rom i boligen sin, eller hele boligen. Ikke bare er det billig, men du får også en unik mulighet til å bo som de lokale og komme tett innpå den italienske kulturen.

Bo annerledes

Men det finnes også utradisjonelle overnattingsmuligheter for deg som tenker litt utenfor boksen. Et alternativ til leilighet eller hotell i Roma, er å bo i kloster der hotellvertinnene er nonner og tar deg imot med sine karakteristiske nonnedrakter.

Casa di Santa Brigida, også kjent som Birgittaklosteret, på Piazza Farnese er et av de mest sentrale alternativene. Prisen er i underkant av 200 euro, som tilsvarer relativt dyre hoteller. Men her bor du som en vanlig hotellgjest, og får i tillegg frokost inkludert. Det er åpent hele natten, og det er ingen spesifikke restriksjoner her, foruten at du må låse etter deg når du går ut hoveddøren, og ikke slippe uvedkommende inn.

Ved Piazza Navona finner du klosteret Fraterna Domus. Et dobbeltrom med bad koster rundt 80 euro, inkludert frokost. Men dersom du er opptatt av å oppleve Romas natteliv er ikke dette spesielt aktuelt ettersom klosterporten stenges klokken 23:00.

Hoteller i Roma

Opplev det beste Roma har å by på

Ønsker du å spare mest mulig på flybilletter og opphold, og heller bruke pengene på opplevelser? Følg med på nettsidene til fordelsprogrammet til Mastercard, Priceless Cities, for gode tilbud og rabatter på hotell i Roma. 

Med et Mastercard fra re:member får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Bestiller du hotell gjennom for eksempel hotels.com eller booking.com, kan du spare penger som du heller kan bruke på opplevelser. Du får også blant annet gode rabatter på flyreiser gjennom fordelsprogrammet. Husk at du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet.

Om du ikke allerede har et re:member-kort kan du søke om et her. Da gjenstår det bare å ønske deg en god tur til Roma!