kredittkort-forbrukslan1.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Vegetarmat i Paris

Skal du reise til Paris og lurer på hvor du finner den beste vegetarmaten? Paris er kjent for å være i verdensklasse når det gjelder gode restauranter, med flere Michelin-restauranter enn de fleste andre steder i verden – og hvis du vet hvor du skal lete, kan du faktisk også finne flotte spisesteder som serverer vegetarmat i verdensklasse i denne herlige byen. Selv om ikke alle spisestedene er store av størrelse, vil du likevel kunne kjenne på den gode Paris-følelsen ved å få et spennende vegan- eller vegetarmåltid på en fortauskafé eller en liten trivelig takeaway-restaurant med et mindre antall sitteplasser. Her får du noen forslag til hvor du kan nyte god vegetarmat i Paris.

20. arrondissement

I 20. arrondissement finner du Zoé Bouillon, en trivelig kafé med noen få bord inne, der du kan finne fantasifull og god vegetarmat laget av friske råvarer. Hyggelig betjening hjelper deg med gode råd, og du kan velge mellom supper, salater og gode desserter. Prisene er blant de bedre i Paris, så om du ønsker å gå til et sted hvor både lommeboken og magen er fornøyd når måltidet er over, kan Zoé Bouillon virkelig anbefales.

Le Marais

Om du vil ha god mat til gode priser, men uten at du nødvendigvis må ha et sted å sitte, kan Hank ved Le Marais anbefales på det varmeste. Denne burgerrestauranten serverer fra en 100 prosent vegansk fairtrade-meny. Hamburgerne herfra er kjente for at de er mer saftige og faste enn de aller fleste veganburgere. Hvis du får en sitteplass inne på den lille restauranten, er du blant de heldige, for her er det alltid mange om plassen – men det er ingenting i veien for å ta med seg rettene og sitte på en benk mens du ser på folkelivet som yrer forbi deg på gaten.

10. arrondissement

Hvis du i tillegg ønsker glutenfritt, bør du gå til Château d'Eau og besøke Maison Bon. Her får du 100 % organisk, glutenfri vegetarmat som tilberedes på det åpne kjøkkenet. Nydelige frukt- og grønnsaksjuicer kan bestilles sammen med frokost, lunsj eller middag, og du kan også bestille takeaway. Utvalget er stort, og både prisene og lokalene er hyggelige og innbyr til en fristende vegetarmatopplevelse.

Vil du ha flere tips, kan du gjerne besøke nettsiden timeout.com, som kan gi deg flere tips til gode spisesteder i Paris, både vegan- og vegetarrestauranter i tillegg til andre steder som serverer tradisjonell fransk mat.

Se her for flere gode reisetips for helgeturen til Paris!

Kredittkort med reiseforsikring

Hvis du betaler mer enn 50 % av reisen din med re:member kredittkort, får du reiseforsikring inkludert. Du kan søke om kreditt med en kredittgrense på opptil 150 000 kroner, og du får enkel tilgang til nettbanken med oversikt over alle transaksjoner, månedlige tilbakebetalinger samt en totaloversikt. Du kan selv velge hvor mye du ønsker å tilbakebetale i måneden. Med et kortet fra re:member får du også rabatter på en rekke reiserelaterte butikker rundt omkring i verden gjennom fordelsprogrammet re:member reward.

Søk om et kredittkort i dag!