Kvinne i naturen. Kredittkort gir deg en buffer i hverdagen.

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Er dette den beste uteserveringen i Paris?

At Paris er stedet for alle som er glad i nydelig mat, ost og vin, er ingen hemmelighet. Det er rett og slett en stor utfordring å plukke ut en av den beste restauranten og uteserveringen i denne byen, ettersom det er så mange gode spisesteder å velge mellom!

Men da vi ble kjent med Secret Picnic, falt vi rett og slett pladask for konseptet. For hva er vel en bedre uteservering i Paris enn i en av de mange parkene, ved Eiffeltårnets fot, langs Seinens bredder ...? Vi snakker rett og slett om hele byen som uteservering, der du kan spise et ypperlig måltid akkurat der du har aller mest lyst til å slå deg ned!

Secret Picnic – et spennende konsept

Ingenting er vel mer romantisk i kjærlighetens by enn å kunne bestille en kurv med vin, champagne og nydelige småretter som kan nytes hvor som helst. Secret Picnic har gjort akkurat dette mulig. Du bestiller den maten du ønsker deg, og når du mottar kurven, får du med alt du trenger av mat og drikke og tilbehør som glass, servietter og en delikat presentasjon. Piknikteppet følger selvfølgelig også med, og dette får du faktisk lov til å beholde som suvenir.  

Secret Picnic gjør det altså mulig for deg å spise hvor du enn måtte ønske i denne vakre byen, og du kan dele opplevelsen med kjæresten, en god venn eller familien. Maten du får levert i piknikkurven, er basert på de beste franske råvarer, og vineksperter og sjefskokker bruker lokale produkter til å sette sammen spennende komposisjoner. Nydelig mat i det fri gjør dette til en helt særegen opplevelse.  

Så neste gang du er i Paris, sørg for at du får oppleve Paris’ beste uteservering – nemlig hvor som helst, når som helst, med hvem som helst – helt etter eget ønske. Nyt solnedgangen ved Eiffeltårnet, dingle med beina på en bro over Seinen eller slå deg ned i en av de vakre parkene mens solen står høyt på himmelen. En bedre uteservering i Paris kan vi vanskelig forestille oss.  

Skal du til London? Sjekk ut Londons beste uteservering her.

re:member gjør deg trygg på reisen

Planlegger du en tur til Paris bør du sjekke ut fordelene du får med re:member kredittkort først. Kortet har ingen årsavgift og du kan få kredittgrense på opptil 150 000 kroner. Med kortet får du også opptil 25 % rabatt i over 200 nettbutikker, så her bør du sjekke ut reiserelaterte nettsteder som expedia.no og booking.no.

Betaler du over 50 % av reisen med kortet får du automatisk reiseforsikring inkludert. Søk om et kredittkort allerede i dag. Bon voyage!