Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hotellguide for Paris

En helgetur til romantikkens hovedstad krever god planlegging hvis du skal rekke å få med deg alt det fantastiske byen har å by på. Hvorfor ikke starte med hvor du skal bo? re:member viser deg hvilke hoteller i Paris som du bør sjekke ut.

Kortversjonen:

  • Prøv et boutique-hotell for å få en unik opplevelse i Paris
  • De mest populære hotellene i Paris er et trygt valg hvis du ønsker en behagelig ferie
  • På jakt etter billig overnatting? AirBnB er et spennende valg for deg med litt eventyrlyst
  • Med et kredittkort fra re:member får du gode tilbud gjennom Mastercards konsept Priceless Cities, også i Paris
  • Få gode rabatter på blant annet hotels.com og booking.com gjennom fordelsprogrammet re:member reward 

Boutique Hotels i Paris

Er du ute etter et helt unikt hotell i Paris? Å bo på et boutiquehotell er en opplevelse i seg selv. Vi har funnet to av de beste boutiquehotellene i Paris:

Selv parisere vil bli imponert av dette hotellet med den snobbete adressen like vel Vendôme. Rommene er romslige, innredningen er klassisk parisisk og elegant med oljemalerier og antikke møbler.

Dette er et av de første prisvennlige designhotellene med unikt dekorerte rom. Hotellet fokuserer mer på design og stil enn unyttige fasiliteter. De har i tillegg en stor privat hageterrasse, der det ofte henger unge musikere og trendsettere.

Hva er Boutique Hotels?

Begrepet har sin opprinnelse i Nord-Amerika og Storbritannia, og tidlig på 1980-tallet kom de første boutiquehotellene i London, San Francisco og New York. Boutique hotels ble brukt for å beskrive små, privateide hoteller med mellom 10 og 100 rom i unike omgivelser. Ved å ha et mindre antall gjester kan personalet gi mer oppmerksomhet til hver gjest. Gjerne vet de navnet ditt og fortsetter å bruke det under hele oppholdet.  

Slike hoteller tiltrekker en nisje av kunder som er på jakt etter en spesiell og annerledes overnattingstype. Boutiquehotell har ikke spesifiserte standarder og mange av dem har ulike temaer på rommene. Mange av hotellene er også kjent for å skreddersy en helt unik opplevelse for gjester slik at oppholdet blir best mulig.

Les vår store Paris-guide for flere tips om hva du kan se og gjøre i Paris.

Hoteller i Paris

Populære hoteller i Paris

Vi kunne selvfølgelig funnet hoteller i Paris som har blitt omtalt som de beste i pressen, men vi har brukt Tripadvisor for å finne ut hvilke hoteller i Paris som er de mest populære blant folket.

Folket har talt, og Maison Souquet er det beste hotellet i Paris. Det ligger like i nærheten av Moulin Rouge. Med et fantastisk spa er det ikke rart at det har fått fem stjerner. I tillegg finner du en rekke parisiske severdigheter i umiddelbar nærhet, hvis du kommer deg ut av hotellet så klart.

Ikke bare er dette hotellet vinner av ‘travelers choice’ i 2015, men gjester omtaler det som “et av mine favoritthotell i hele verden”. Med en fransk hage er dette hotellet en sann oase av fred i storbyen. I tillegg finner du et spa der deler av det er ute i naturlig sollys.

Billig og bra

Ønsker du å reise til Paris uten å blakke deg helt? Jo mindre penger du bruker på hotell i Paris, desto mer kan du bruke på shopping og annen kos. Et rimeligere alternativ til hoteller i Paris er å bruke nettjenester som Airbnb der du blir koblet direkte med privatpersoner som leier ut boligen sin. Det gir deg også en unik mulighet til å bo som de lokale, og komme tettere innpå den parisiske kulturen.

Var du klar over at ved å bruke Mastercardet ditt kan du få gode hotelltilbud gjennom fordelsprogrammet Priceless Cities. Med et Mastercard fra re:member får du også gode rabatter via re:member reward hvis du bestiller overnatting hos blant annet hotels.com eller booking.com.

Om du ikke har et re:member-kort kan du søke her. God tur til Paris!