Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Dra på weekendtur fra Oslo til Paris

En helgetur til Paris byr på historie, matopplevelser og kunst, men en annen ting som gjør den franske hovedstaden til en perfekt destinasjon for helgeturer, er den korte flyturen på to timer.  

Paris er ikke bare for romantikere og kunstelskere - byen har noe å tilby for alle og enhver. Opplev hektiske gater som Champs-Élysées, populære turistattraksjoner som Eiffeltårnet og Notre-Dame, eller trekk deg tilbake i en av de grønne parkene, som Jardin des Tuileries og Versailles.  

Billige flybilletter til Paris

Du kan enkelt få tak i billige flybilletter til Paris. Det tar kun to timer å fly til Paris, og bestiller du i god tid i forveien kan du få billetter til svært gode priser. 

Flyplassen er en av de travleste i verden med 60 millioner passasjerer i året. I Europa er det bare Heathrow i London som er mer trafikkert. Charles de Gaulle flyplass ble åpnet i 1974 og har i dag tre terminaler og fire rullebaner. Hele 130 flyselskap trafikkerer her og flyr til destinasjoner over hele verden. Flyplassen er oppkalt etter Charles de Gaulle, en fransk offiser, politiker, forfatter og statsmann.

Ønsker du å spare ytterligere på flybilletter kan du benytte deg av fordelsprogrammet re:member reward. Da kan du nemlig få opptil 4 % reward-rabatt på flybilletter, blant annet hos Expedia.

Billige flybiletter til Paris

Fra flyplassen til Paris sentrum

Det er flere muligheter å komme seg til sentrum fra flyplassen, som ligger 23 kilometer utenfor Paris:

  • Taxi: Utenfor alle terminalene finner du taxiholdeplasser. Turen tar alt fra 30 til 60 minutter, avhengig av trafikken.

  • Buss: Velger du buss som framkomstmiddel har du flere muligheter. Air France-busser går hver halvtime, og Roissybus går fra alle tre terminalene hvert 15. til 20. minutt. Bussturen til Paris sentrum tar omtrent 45 minutter.

  • Tog: Hurtigtoget, linje B, går til Gare du Nord hvert 10. minutt, og turen tar omtrent en halvtime. Fra togstasjonen kan du deretter komme deg videre dit du måtte ønske med metroen.    

Lurer du på hvordan du skal bo i Paris? Les vår store guide til hoteller i Paris her.

Opplev det beste Paris har å by på

Den franske hovedstaden har utallige severdigheter og attraksjoner du må få med deg når du flyr til Paris. Men ønsker du å gjøre ting som er litt utenfor de helt tradisjonelle gjøremålene, kan du benytte deg av fordelsprogrammet til Mastercard. Priceless Cities gir deg tilbud og rabatter på shopping, severdigheter og middagsopplevelser.

Akkurat nå kan du få rabatt på middag og kabaret på Lido De Paris. Showet har holdt til på Champs-Élysées i nesten 70 år, og har nå blitt fornyet for å gi publikum en forbedret opplevelse. Underholdningen er enestående med live orkester med 45 instrumenter. Den talentfulle stylisten Nicolas Vaudelet, som tidligere har jobbet med Christian Lacroix og Jean-Paul Gaultier, står for utformingen av de 600 fantastiske kostymene.

Få enda flere reisetips for helgeturen til Paris her.

Dersom du ikke allerede har et Mastercard fra re:member kan du søke om et nå slik at du får det i god tid før reisen, og kan benytte deg av de gode rabattene på hotellopphold og flybilletter. God tur til Paris!