kredittkort-forbrukslan7.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Er dette Oslos beste uteservering?

Har du planer om en kveld ute i Oslo med gode venner? Sesongen som står foran oss innebærer flotte vår- og sommerkvelder der vi kan nyte livet i storbyen, og da gjerne med en bedre middag på en av de beste restaurantene Oslo. Og når været tillater det, er det ingenting som er bedre enn å nyte livet utendørs. Men hvor kan vi finne den beste uteserveringen i Oslo?

Det er mange som konkurrerer om å være Oslos beste uteservering. Sawan i President Harbitz gate, Cafe Renzo på Strandpromenaden og Stratos på Youngstorget troner alle helt i toppen over favorittene. Det er faktisk ikke så enkelt å kåre bare ett sted til Oslos beste uteservering – for hvis du vil ha en god opplevelse med utsikt, god mat og god stemning, er alle disse stedene å virkelig å anbefale.  

Beliggenhet og kvalitet

Så er det kanskje både tilfeldigheter og kjøkkenets spesialiteter som gjør at vi lander på en spesiell restaurant når vi skal kåre den beste uteserveringen i Oslo, nemlig Festningen Restaurant på Akershus festning. Det er totalpakken som gjør at Festningen vinner vår uoffisielle kåring av Oslos beste uteservering. Her får du nemlig alt du kan ønske deg av en god uteservering i Oslo, og restauranten skårer høyt på alle måleparameterne: beliggenhet, service, meny og mat – samt hvor mye du får for pengene totalt.  

Festningen Restaurant har en særdeles flott uteservering om sommeren, med nydelig utsikt utover Oslofjorden, dempet belysning, god musikk og fantastisk service. At menyen består av retter med råvarer av høy kvalitet – som er tilberedt på innbydende og smakfulle måter – gjør at smakssansene virkelig pirres. Kjøkkenet har noen av byens beste retter som kombineres med smakfulle viner av dyktig personale med kunnskap om hva som passer sammen. Her vil du definitivt få valuta for pengene.  

Festningen Restaurant er også å anbefale i vinterhalvåret, med en lun og hyggelig atmosfære. Det er ikke mye igjen som minner om at dette en gang har vært et fengsel – men at det i dag er fristende med et lengre opphold her, er det ingen tvil om. Og vi tør påstå at Festningen Restaurant har byens aller beste beliggenhet!  

Prisnivået på Festningen Restaurant er i det øvre sjiktet i Oslo, men det er det verdt. Et besøk hit i løpet av sommerhalvåret kan anbefales!  

Dra nytte av fordelene med re:member

Ønsker du deg en langweekend i hovedstaden med tilhørende besøk på Oslos beste uteservering? Da kan du ha nytte av et kredittkort fra re:member. Om du kommer langveisfra, kan det være greit å vite at reiseforsikring er inkludert når du betaler over 50 % av reisen med kredittkortet. Du får også opptil 25 % rabatt fra utvalgte flyselskaper og hoteller via fordelsprogrammet re:member reward, så her kan du spare mye!

Med et re:member kredittkort har du alltid penger i bakhånd, og det koster ingenting å ha det. Søk om et kredittkort i dag om du ikke allerede har et!