Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Hotell i New York

Med 8,5 millioner innbyggere er New York den største byen i USA. Og når det kommer 40 millioner turister årlig er det klart at det finnes uendelig med hoteller å velge mellom - men hvilket skal du velge? Dette er re:members hotellguide for New York.

Vi kan ikke annet enn å kalle det for verdens hovedstad. New York tilbyr alt du måtte ønske deg, og dette er en destinasjon du må besøke mer enn én gang, men da må du også ha et sted å overnatte.

Hoteller i New York

Unike hotell i New York

Når du først er i New York, hvorfor ikke slå på stortromma og bo på et hotell som er en opplevelse i seg selv? Vi har funnet unike hotell i New York i fire forskjellige kategorier:

  • Det klassiske hotellet: Waldorf Astoria

Waldorf Astoria er en perle i verdensmetropolen. Like i nærheten av Rockefeller Center finner du hotellet som blant annet byr på en luksuriøs spaavdeling og innholdsrikt treningssenter. Rommene er romslige med god høyde under taket og møblement som ser ut å være hentet fra det eksklusive 1950-tallet.

Var du forresten klar over at dette var det første hotellet som ble vist i en film, og at de var de første til å innføre roomservice? Så etter en lang dag på beina kan du ta på badekåpen og tøflene, legge deg i silkemykt sengetøy og bestille noe fra den ekstravagante roomservicemenyen.

På designhotellet The NoMad er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Hotellet er designet i samarbeid med blant annet Jacques Garcia, Maison Kitsuné og Bespoken, og alt fra dørmennenes dresser til utvalget av øl er nøye planlagt.

Rommene har en blanding av New York-krydder og klassisk europeisk design, siden designeren har tatt inspirasjon fra leiligheten han selv bodde i da han var ung i Paris. Skulle du ønske å nyte en kopp kaffe, vin eller cocktail kan du sette deg på biblioteket som er importert fra sør i Frankrike.  

Det finnes en rekke luksuriøse hotell i New York, men The Mandarin Oriental er kanskje det beste. Den unike plasseringen ved Central Park er ikke den eneste grunnen. Luksushotellet har et stort innendørs svømmebasseng, spa og gode treningsområder. At du har New Yorks hage, Central Park, rett utenfor døren gir også rom for utendørsjogging.

Å komme seg ut av rommet kan bli en utfordring, for selv det minste rommet er på 40 kvadratmeter og har alt du måtte ønske deg. Blir du sulten har du restauranten Asiate, mens Mobar kan slukke tørsten din.

I Tribeca finner du det romantiske hotellet The Greenwich Hotel. Dette er et hotell som har mye, men først og fremst en god stemning. Å entre hotellet er som å komme inn i en eksklusiv verden. Eieren Robert de Niro har virkelig klart å skape noe vakkert i New York, sammen med den japanske arkitekten Tatsuro Miki og den belgiske designeren Alex Vervoort.

Reiser du med kjæresten til New York og velger å bo her kan dere kose dere på spa, svømme i det vakre underjordiske bassenget, eller nyte en romantisk middag på den koselige, italienske restauranten i bakgården.

Hotell i New York

Leilighet i New York

Å bo på hotell i New York er ikke den eneste overnattingsmuligheten du har. Storbyen er ikke en spesielt billig by, derfor kan det fort bli ganske kostbart hvis man skal sjekke inn på hotell på en weekendtur til New York. Et fint alternativ er å leie leilighet, ikke bare er det rimeligere, men det er også spesielt gunstig dersom du reiser med en større gruppe.

Foruten å være billig, får du også en helt annen ferieopplevelse - spesielt dersom du leier leilighet av privatpersoner. Da får du virkelig smaken av hvordan det er å leve som en ekte New Yorker. Sjekk ut tjenester som Wimdu, Only-apartments eller Airbnb for å finne den perfekte leiligheten for turen din til New York.

Rabatter på hotell i New York

Dersom du har et Mastercard fra re:member bør du utnytte de gode rabattene og tilbudene du får gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Ikke bare får du gode priser på flybilletter og reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet, men du kan også spare på hotellopphold.

Bestiller du hotellopphold gjennom blant annet hotels.com eller booking.com kan du spare penger, og heller bruke de på alle opplevelsene New York har å by på - om det er tradisjonelle severdigheter eller uforglemmelige opplevelser som helikoptertur over New York.

God tur til New York!