Kvinne spiller gitar. Realiser drømmeprojektene med forbrukslån.

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Reise til New York? Dette er de beste vegetarrestaurantene!

2019 er året for New York-reisen. Den lave dollarkursen og priskrig mellom flyselskapene gjør at du kan reise til New York for en god pris. I New York kan du oppleve alt fra Empire State Building og Frihetsgudinnen, til en lunsj i det grønne i Central Park. Om du er vegetarianer eller veganer har du også flere gode spisesteder å velge mellom i The Big Apple, med alt fra kinesiske tradisjoner til mer urbane kjøkkenløsninger og moderne retter.

Nyt deilig vegetarmat på din reise til New York

 

Vegetarmat er en trend i denne byen, og fokus ligger nå på at vegetar- og veganretter skal være like velrepresenterte og delikate som andre restaurantretter. For flere tips kan du for eksempel besøke nettsiden timeout.com som gir deg en rekke forslag til spisesteder innen vegan- og vegetarverdenen i New York. Her har vi valgt ut noen av de beste

Dirt Candy på Lower East Side

Dirt Candy er restauranten for deg dersom du ønsker vegetar- eller veganretter av det fantasifulle slaget. Her er kombinasjonene nye, og eieren, Amanda Cohen, er en av pionerne i faget når det gjelder bruk av råvarer og vegetable-forward på menyen. Spennende hovedretter, supper og salater med organiske råvarer i delikate presentasjoner gjør at du får mye for pengene og den gode restaurantfølelsen. Vel verdt et besøk hvis du skal reise til New York, altså – og med et prisnivå som ligger midt på treet.  

Kajitsu på Murray Hill

Her er det helheten som teller – og det er den unike opplevelsen som gjør det spennende. Med base i zenbuddhismen og shojin-kjøkkenet, får du en variert japansk meny å velge mellom – og du kan også få sake til måltidet, dersom det er ønskelig. Her er det veganmat som står i fokus, men det er samtidig mulig å få sjømat og egg til lunsj. Hvis du vil teste ut mangfoldet i New York City, bør du definitivt ta en tur til Kajitsu for en matopplevelse utenom det vanlige.  

Peacefood Cafe på Upper West Side

Peacefood Cafe er virkelig et trivelig spisested for veganere og vegetarianere. Her finner du ikke et eneste dyreprodukt, og menyen er rikholdig med quinoa, bønner, avocado og vegetarost, for å nevne noe. I spennende kombinasjoner får du god mat til svært gode priser, og dette er et sted du ikke blir skuffet over maten. Gode hovedretter, lunsjretter og desserter med smoothier og ferskpresset juice ved siden av.  

Få flere New York reisetips her!

Ekstra trygghet med kredittkort fra re:member

Skal du reise til New York kan det være lurt å ha litt ekstra penger i bakhånd, og hvis du kjøper reisen og hotelloppholdet via fordelsprogrammet re:member reward, får du rabatter på en rekke reiserelaterte nettsider. I tillegg er reiseforsikring inkludert dersom du betaler mer enn 50 % av reisen med ditt re:member kredittkort.

Med et kredittkort fra re:member får du opptil 150 000 kroner i kreditt, og det er ingen bindingstid. Med kortet følger både en app og egen nettbankløsning hvor du alltid har oversikt over ut- og innbetalinger. Hvis du har spørsmål om kredittkort fra re:member, finner du mer informasjon og svar på vanlig stilte spørsmål her. Søk om et re:member kredittkort i dag, så har du det til din neste reise til New York.