Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Topp 6 New York reisetips

New York er en av favorittbyene til nordmenn, men det å planlegge en tur til denne verdensmetropolen kan være litt av jobb. Derfor har re:member samlet topp seks New York reisetips.

1. Spice Market -  Meatpacking District

Det er ikke lenge siden Meatpacking District kun var et sted slaktere holdt til. Nå er det et av New Yorks mest populære nabolag med klubber som Le Bain, PH-D og Provacateur, eksklusive butikker som Alexander McQueen, Moschino og Diane Von Furstenberg, og stappfulle restauranter. Skal du velge ett sted å spise, er det Spice Market som gjelder. Nyt regional gatemat inspirert av sørøst-asiatiske smaker i en uformell, sexy atmosfære.

2. Tilbring en dag i New Yorks egen hage

I en by som aldri sover er Central Park en stille oase. Ta en spasertur langs gresskledde enger, ha piknik i sola eller under stjernene, se folkelivet fra en båttur på innsjøen, eller opplev sjøløvene leke i Central Park Zoo. Reiser du om sommeren kan du få med deg stjernespekkede forestillinger, mens vårt beste reisetips om vinteren er selvfølgelig å stå på skøyter på Wolman Rink.

Reisetips New York

3. Prøv byens beste burger

Det finnes ikke noe mer amerikansk enn burger, og i en by som nærmest drukner i kjøttdeig er The Spotted Pig stedet å spise. Dessverre er det ingen mulighet å reservere bord, men ventetiden vil være verdt det. Selv om du finner både britiske og italienske matretter med lokale ingredienser, har burgeren vært stjerna i 10 år. At de årlig selger 75 000 burgere, kan ikke være annet enn overbevisende.

4. Sett av noen timer for litt finkultur

I vår reiseguide til New York må vi ha med spektakulære Museum of Modern Art (MoMA) som er et av verdens viktigste museer. Sentralt på Manhatten finner du det som anses å være den beste samlingen av moderne kunst i verden. Siden åpningen i 1929 har vi kunnet se mesterverk fra Pablo Picasso, Vincent van Gogh, Claude Monet og Salvador Dalí. Nylig har museet også gjennomgått en renovering, ledet av den japanske arkitekten Yoshio Tanguchi.

5. Besøk New Yorks hippeste nabolag

Brooklyn Brigde, et teknologisk vidunder i sin tid, fører deg over til New Yorks hippeste nabolag: Brooklyn. Med sine 2,5 millioner innbyggere hadde det vært USAs fjerde største by, om det ikke var en del av New York. Bydelen består av mange nabolag som kan by på en fantastisk utsikt over Manhatten skyline, og kulturelle og gastronomiske opplevelser:

  • Dumbo: Trendy område med interiør- og designbutikker.

  • Williamsburg: Gallerier, utesteder, musikkscene og restauranter.

  • Downtown Brooklyn: Restauranter og shopping med hippe og urbane butikker.

  • Red Rock: Havneområde med restauranter som gir fantastisk utsikt til Manhatten og Frihetsgudinnen.

 New York reisetips

6. Se en av verdens mest spektakulære byer ovenfra

Byen er flott gatelangs, men å få med seg alt kan ta lang tid. Derfor sparte vi vårt beste New York reisetips helt til slutt. Fra Manhattens luftrom får du ikke bare en spennende helikoptertur, men du får sett hele den spektakulære byen. Det er også en perfekt introduksjon til byen - spesielt for deg som er førstegangsbesøkende. Det finnes mange aktører som tar deg med på turer fra 12 minutter og oppover. Få et minneverdig bilde av det beste New York har å by på, som blant annet Frihetsstatuen, Ground Zero og Empire State Building.

Les mer om byens historie og de ulike bydelene her.

Få mest mulig ut av reisen

Med et kredittkort fra re:member får du blant annet gode tilbud på overnatting i New York gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Og gjennom Mastercards fordelsprogram, Priceless Cities, kan du også få gode tilbud og rabatter på attraktive turistattraksjoner, restauranter og butikker dersom du betaler med kredittkortet.   

God tur til New York!