remember-01.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Londons beste uteservering

Blant Londons mer enn 6000 restauranter er det ikke enkelt å velge en favoritt. Her er det restauranter i alle prisklasser og for alle slags smaksløker. For å kåre den beste restauranten i London med uteservering, er det uten tvil beliggenheten som kommer høyt opp på listen. Hvis vi bare skulle stilt krav om spesielt god mat eller hyggelige priser og god service, ville valgalternativene blitt altfor mange. Derfor lander vi på en av de beste restaurantene langs Themsen, som gir oss nordmenn den virkelige London-følelsen mens vi nyter et godt måltid.

Magisk uteservering ved London Bridge

The Butlers Wharf Chop House vinner vår uoffisielle kåring i denne runden. Med beliggenhet nær London Bridge har du fantastisk utsikt til Themsen, og med britiske tradisjonsretter på menyen føler du deg som en riktig engelskmann. Her er det sofistikerte omgivelser og dyktige servitører og kokker som serverer retter fra en rikholdig meny. Enkelte vegan- og vegetarretter finnes også å velge blant, slik at alle i reisefølget skal kunne være med på bespisningen. Hovedrettene består hovedsakelig av biff og fisk.  

The Butlers Wharf Chop House har lange tradisjoner som del av et av Londons mest fasjonable uteserveringer. Prisnivået er derfor ikke i det nedre sjiktet, men det er heller ikke det vi var på utkikk etter i denne omgang. Her er det verdi for pengene det handler om – og det får du definitivt her. Kombinert med muligheten til å sitte ute på den deilige uteserveringen og nyte utsikten i godt selskap, får du en komplett opplevelse av London og engelske tradisjoner. Britisk service er upåklagelig, og du føler deg både tilfreds og ivaretatt på beste måte. Denne fantastiske uteserveringen anbefales på det varmeste!

Skal du derimot til London for å se på fotball? Les vår guide til fotballtur til London her. 

Reis til London med re:member

Et besøk på en av Londons beste uteserveringer er gjerne bare en del av totalopplevelsen når du først legger turen hit. Shopping og severdigheter står gjerne høyt på listen. Det er ikke rart at vi nordmenn elsker London – her får vi tilfredsstilt både reiselyst, kjøpelyst og opplevelsen av å være urban på samme tid. En kort flytur «over dammen» gjør London til nordmenns reisemål nummer én, og med re:member kan du også kombinere reisen med gode priser.

Gjennom re:member reward får du rabatter hos blant annet expedia.no og booking.no, slik at du kan få gode priser på fly og hotellovernattinger. Inkludert i kortet finner du en reise- og avbestillingsforsikring når du betaler hele eller mer enn 50 % av reisen med re:member-kortet ditt. Du kan få kreditt opptil 150 000 kroner og du kan betale tilbake når du ønsker.

Dersom du ikke allerede har et kredittkort fra re:member, kan du søke om kortet her.