Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Et kredittkort som lar deg oppleve Norge

Siden det første kredittkortet i Norge ble introdusert på markedet på begynnelsen av 70-tallet har det kommet en rekke forskjellige kredittkort, og det kan være vanskelig å velge. Her får du informasjon om re:member kredittkort og hvordan du kan bruke det for å oppleve Norge.

Nordmenn er flinke til å reise, og mange utnytter seg av hver eneste mulighet de har til å sette seg på et fly og reise til andre strøk. Men hvorfor reise langt når du kan få flotte opplevelser hjemme i Norge også?

Vigelandsparken og Holmenkollen er Norges mest besøkte turistattraksjoner, og Oslo kryr av turister med sokker i sandalene og store speilreflekskameraer, som smiler fra øre til øre og viser peace-tegn når de blir tatt bilde av.

Du trenger ikke å være en av dem, for Norge har mer å by på. Blant annet flotte naturlandskap med den vakre norske fjellheimen i spissen. Om du ikke ønsker å kjøre lange avstander kan du fly, leie bil og kjøre derfra.

Kredittkort i Norge - Fordeler

Auto Europe gir deg opptil 9 % reward-rabatt når du bestiller og betaler med re:member kredittkort. Avis har 170 utleiestasjoner rundt om i landet. Herfra kan du reise videre og oppleve det verdensberømte fjordlandskapet. Blant de mest populære naturattraksjonene i Norge finner du blant annet:

  • Geirangerfjorden

Geirangerfjorden regnes å være blant de aller vakreste fjordlandskapene i verden, og det er ikke uten grunn. Disse majestetiske, stupbratte fjellene med fossene sine er en uforglemmelig opplevelse.

Den 14. juli 2005 ble den 15 kilometer lange fjorden innskrevet på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg ble den sammen med Nærøyfjorden kåret til det best bevarte verdensarvstedet av National Geographic.

  • Lysefjorden

Like utenfor oljehovedstaden Stavanger finner du Lysefjorden. 600 meter over fjorden som er formet av isbreer under istiden, finner du den berømte fjellformasjonen – Preikestolen.

Ingen andre steder i landet går så mange for å oppleve storslått fjell- og fjordnatur. Opp mot 150 000 turister kommer hit årlig. Skal du hit må du regne med å bruke omtrent 4-6 timer fram og tilbake, så husk gode sko, varme klær og matpakke.

  • Galdhøpiggen

Hvem vet ikke hva 2469 står for? Nemlig høyden på Norges høyeste fjell. Til tross for høyden er Galdhøpiggen langt fra utilgjengelig. Den enkleste turen går fra Juvasshytta og tar omtrent sju timer tur-retur – og er relativt enkel, om du er i normalt god form. Fra toppen får du en fantastisk utsikt over Jotunheimen.

re:member reward gir flere fordeler

Fordelsprogrammet re:member reward gir deg også gode rabatter på utvalgte nettbutikker. For en fullstendig oversikt over hoteller og butikker du kan bruke kredittkortet på, les mer her.

Hvordan re:member reward fungerer:

  • Bruk re:member-kortet ditt når du betaler for varer og tjenester på brukerstedene.

  • Rabatten gjelder for hele summen.

  •  
  • Betal med re:memeber-kortet.

  • Rabatten vises ikke på kvitteringen du mottar fra butikken, men vil bli godskrevet din neste faktura fra re:member.

Uansett om du velger å reise langt eller kort, kan du få mange fordeler med kredittkort i Norge. Søk om kredittkort fra re:member nå, og utforsk alle mulighetene du har.