Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Kle deg som lokalbefolkningen

Du har brukt re:member Mastercard til å bestille din nye reise og nå lurer du på hva du skal pakke i kofferten. Du er kanskje ikke en av dem som ønsker å stikke deg ut som en turist - i hvert fall ikke klesmessig. Motetrender varierer fra by til by. Her får du noen pekepinner på hvordan du skal kle deg basert på destinasjon.

Du skal til Berlin

Berlin er en ganske avslappet by når det kommer til kleskoder. At klær skal være praktiske er det første de fleste berlinere tenker når de velger antrekk for dagen. Om sommeren er det befriende å kaste på seg et par shorts og flip-flops og vandre rundt i byen. For damer er luftige bluser et stikkord. Selv forretningskulturen er generelt uformell, så du vil sjelden se menn i dress.

Husk at vinteren kan bli ganske kjølig, gjennomsnittstemperaturen i januar er rundt frysepunktet. Lokalbefolkningen liker å kle seg i flere lag med ullundertøy, stilige gensere, luer, votter, skjerf og en tykk pels.

Du skal til Roma

Selv om Milano er Italias motehovedstad, vil romerne aldri innrømme det. Innbyggerne i hovedstaden vil gå kledd i noe av det meste iøynefallende, tettsittende og flotteste designerantrekk du ikke har sett andre steder. Riktige farger, snitt og merker er stikkord for å passe inn med lokalbefolkningen.

Når det kommer til sko er det lureste å vente til du ankommer Roma. Sko er sesongvare, og både farger og stiler skifter fra år til år. Skoene er nesten utelukkende laget av skinn, akkurat som de ble av de gamle romerne. Sandalene er ganske dekkende og kommer i en rekke forskjellige hæler, alt fra flatt til høyt og bratt. 

Spar penger med re:member Mastercard

Med re:member Mastercard får du også tilgang til fordelsprogrammet re:member reward. Ikke bare kan du få god rabatt på hotels.com og leiebil, men du kan også spare penger ved å handle klær på nett.

re:member reward gir deg rabatter i over 200 nettbutikker så du kan kjøpe både dame- og herreklær, og ha mer penger å bruke på reisen. Du får rabatt hos blant annet:

For en fullstendig oversikt over alle nettbutikker klikk her. Husk at du også får reise- og avbestillingsforsikring gratis når du betaler over halvparten av reisekostnadene med re:member Mastercard. Slik er du både klar for reisen, og trygg under hele oppholdet.

Du skal til Dubai

Dubai har en kleskode basert på respekt for kulturen og religionen i UAE, som gjelder blant annet på kjøpesentre, markeder, kinoer, på gaten og offentlige områder på hoteller. I et nøtteskall vil det si at du bør ha alt fra skuldrene til knærne dekket. Klærne bør heller ikke være for stramme eller gjennomsiktige.

En vanlig feil folk gjør, er å gå fra stranden eller bassenget til kjøpesenteret eller butikken iført badetøy. Det kan for eksempel være shorts og bikinitopp, eller gjennomsiktig overdel der man ser bikinien under. Dette er ikke akseptabelt, så sørg for å skifte etter å ha vært ved bassenget eller havet. Husk også at toppløsbading ikke er tillatt og heller ikke små bikinitruser.

Du skal til Hong Kong

Et av de mest brukte elementene i Hong Kong er paraply. Om høsten og vinteren beskytter den mot store mengder regn, og om sommeren skygger den for solen. Syntetiske sko som tørker raskt er også en favoritt.

Stilen er gjerne uformell, og normen er joggesko og jeans. Det kan være lurt å merke seg at klær som er alt for korte eller avslørende ikke er det beste alternativet i Hong Kong. Korte skjørt har en tendens til å være mer akseptabelt enn bare skuldre og avslørende topper.

Har du fått noen ideer til hvordan du skal kle deg på forskjellige destinasjoner? Bruk re:member Mastercard til å bestille din neste reise. Betaler du over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet får du inkludert reise- og avbestillingsforsikring.