Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

De beste Paris-tipsene for jenteturen

Selv om den Paris er mest kjent for å være romantikkens by, er den franske hovedstaden også kjent for å være en populær destinasjon når det kommer til shopping. re:member gir deg de beste shoppingtipsene, så la kjæresten være hjemme og dra på jentetur til Paris.

Det finnes ingen tvil om at Paris er verdens motemekka, og mange jenter reiser dit for å skaffe seg motekupp man ikke får tak i andre steder. Det finnes utallige eksklusive butikker i denne byen som har alt et kvinnehjerte kan begjære.

Her shopper dere på jenteturen

Avenue des Champs-Élysées: Verdenskjent shoppinggate med kjente butikkkjeder som Zara, Sephora, Gap og Abercrombie & Fitch.

Galeries Lafayette: Et populært varehus med merkevarer som Dior, Chloé, Marc Jacobs og ikke minst Christian Louboutin.

Printemps: Varehuset har hele syv etasjer med alt dere måtte ønske, samt en luksuriøs undertøysavdeling dere ikke kan gå glipp av.

Avenue Montaigne: Her finner dere eksklusive butikker til noen av verdens største motehus, som Chanel, Gucci, Christian Dior, Hermes og Louis Vuitton. Selv om lommeboken kanskje ikke strekker til, er det alltid morsomt med litt High end vindusshopping. 

St. Germain: Dette et godt alternativ om dere ønsker litt roligere shoppingomgivelser. I gatene Rue Bonaparte, Boulevard Saint-Germain og Rue Saint-Sulpice kan dere finner noe i alle prisklasser, blant annet Burberry, Mango, Prada og Replay. 

Jentetur Paris

Severdigheter verdt å få med seg

Selv om mye av tiden vil gå med til shopping når man er på jentetur i Paris, kan det være lurt å få med dere de obligatoriske severdighetene som: 

  • Eiffeltåret: Inkludert antennen strekker Eiffeltårnet seg 324 meter over bakken, og er et landemerke som ruver i landskapet.
  • Notre Dame: Den vakre gotiske katedralen regnes som et av de flotteste eksemplene på Fransk-Gotisk arkitektur.
  • Triumfbuen: Buen er 50 meter høy, og går dere opp de 284 trinnene til toppen får dere en strålende utsikt over Champs Elysées og Place Charles de Gaulle. 
  • Louvre: Verdens største og kanskje beste kunstmuseum, ligger sentralt i Paris.
  • Versaillespalasset: Det storslagne slottet var offisielt bosted for franske konger fra 1682 til 1790.

 
Og for all del, ikke glem matopplevelsen. Jenteturen til Paris blir ikke komplett før dere har opplevd det beste det franske kjøkken kan by på, mens dere nyter gode, franske viner og champagne.

Spar penger på fly og hotell

Hvis formålet med venninneturen er shopping, ønsker dere kanskje ikke å bruke alt for mye penger på selve reisen? Da er det et godt tips å bruke lavpriskalenderen til flyselskap når du er på jakt etter billige flybilletter, samt benytte dere av early bird-priser på hotell. På den måten kan dere spare en hel del, og heller bruke pengene på opplevelser og moro.

Skjønnhet og velvære

Etter en lang dag med hendene fulle av handleposer, kan det være perfekt med litt velvære - da kan hotellene være behjelpelige med å finne et tilgjengelig spa. Selv om det kanskje koster litt, vil turen innom en parisisk skjønnhetssalong være en opplevelse i seg selv, og en deilig avkobling før dere tar på de høye hælene og danser inn i nattetimene. Utelivet i Paris vil garantert ikke skuffe, her er det noe for enhver smak.

Dersom du ikke har et re:member kredittkort, kan det være lurt å søke om et allerede nå, slik at du har det i hende i god tid før reisen. Husk å sjekke ut alle reiserelaterte nettbutikker. God tur til Paris, jenter!