Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Reis på jentetur til Budapest

Planlegger dere en helgetur med jentene og ønsker en litt annerledes opplevelse? Budapest byr på utendørs spabassenger, shopping og kulinariske spesialiteter til veldig gode priser.

Ungarns hovedstad ligger kun et par timers flytur unna Norge, noe som gjør byen perfekt for en weekendtur med jentegjengen.

Spaanlegg i Budapest

Budapest er kjent som verdens spa-by nummer én, og en tur hit er synonymt med dampende, varmt og helsebringende mineralvann. Med andre ord perfekt for jentetur! Len dere tilbake og nyt tilværelsen i et av de populære badeanleggene:

Szechenyi-badet - Kjent for å være blant Europas beste og største bad. Badeanlegget består av tre utendørsbassenger og hele 15 bassenger innendørs. Dere finner det i den store byparken Városliget, der det også finnes fornøyelsespark, dyrehage og restauranter.

I helgene arrangeres det fester i utendørsbassenget med heftig belysning og visuelle effekter dere sent vil glemme. På jentetur til Budapest, må definitivt en av kveldenes tilbringes på Sparty!

Hotel Gellert - Innendørsbad dere bør få med dere. Med romerske søyler og bueformede glasstak, er arkitekturen alene en grunn til at hotellet er en opplevelse og severdighet dere sent vil glemme.

Jentetur Budapest

Shopping med jentene

Når dere ikke lenger vil ligge i spabassengene, har byen gode shoppingmuligheter. Her finner dere en god blanding av både eksklusive merker som Gucci og Louis Vuitton, og vanlige kjedebutikker som H&M og Zara.

Shop i byens populære handlegater Váci Street og Andrássy Avenue, eller ta turen til et kjøpesenter:

  • WestEnd - Blant Mellom-Europas aller største kjøpesentre. Sjekk ut hagen på taket med utsikt over byen.
  • Arena Plaza - Største senteret i Budapest med over 200 butikker, samt restauranter, kino og skøytebane.
  • Mammut - Stilig senter fordelt på to bygninger. Huser en rekke eksklusive varemerker.

Jentetur

Uteliv

Budapest har et pulserende uteliv med steder som passer for alle, men når dere først befinner dere i byen bør dere dra innom en av de berømte ruinpubene - et spesielt ungarsk fenomen. Ruinpubene er falleferdige bygninger som er gjort om til puber i påvente av oppussing, noe også utseendet bærer preg av.

Den ultimate opplevelsen får dere på Instant - byens største ruinpub. Stedet er en blanding av pub og nattklubb fordelt over to etasjer, med syv barer og hele 26 rom med musikk for enhver smak. Ta på hæler og dans hele natten eller ta et par rolige drinker i en av bakhagene.

Ellers anbefales steder som:

  • Club Ötkert - Byens mest populære utested, fylles av danseglade festløver hver helg
  • A38 - Fem barer på en gammel militærbåt. Kåret til verdens beste utested av Lonely Planets lesere i 2012.
  • Romkert - Utendørs nattklubb med flott utsikt.


Rabatter på fly og hotell

En jentetur til Budapest bør heller ikke være foruten en tur til Central Market Hall. Markedshallen, som er fylt av boder med håndlagde pynteting, klær og suvenirer, utgjør et lite eventyr i seg selv. Et godt tips er å dra hit sultne, for her florerer det av spennende matretter og smaksprøver.

Har du et kredittkort fra re:member og bestiller billetter via fordelsprogrammet re:member reward, kan du få ekstra rabatter i over 200 nettbutikker. Pass bare på at du er logget inn på reward-siden når du skal benytte deg av rabatten.

Rabatten gjelder også hotellrom. Det finnes mange billige hotellrom med en god standard, sjekk det gode utvalget via hotels.com. God tur til Budapest!