forbrukslan-prisliste.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 29,06 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 654 kr. Totalt 16 654 kr.

Jentetur til Barcelona

Å velge mellom by eller strand kan være vanskelig når man planlegger jentetur. Men velger dere å reise til Barcelona, får dere i både pose og sekk. Byen er nemlig en perfekt miks av storbyliv og strand. Dette er den ultimate reiseguiden for dere som skal reise på jentetur til Barcelona!

Å reise med jentegjengen er alltid like spennende. Og er det ikke alltid slik at mye av tiden på jentetur går til shopping og å utforske de mange butikkene du ikke finner hjemme i Norge?

Da er det viktig å huske at det er tryggest å betale med kredittkort i utlandet. re:member kredittkort har gode betingelser for deg som er på reise. Blant annet får du inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler halvparten av reisekostnadene med kredittkortet, det er ingen årsavgifter og du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Hvorfor bør dere reise på jentetur til Barcelona?

Spanias nest største by, etter Madrid, er ikke bare kjent for å være et shoppingmekka. Barcelona, som er en av Europas viktigste havnebyer, er også berømt for sin gotiske og moderne arkitektur, bra uteliv med mange pulserende nattklubber og ikke minst umiddelbar nærhet til en deilig bystrand.

Få andre byer i Europa kan by på denne perfekte kombinasjonen av storbyliv og sol og strand. Derfor er det populære turistmålet også den perfekte destinasjonen for en jentetur.

De beste tipsene for jentetur til Barcelona

Har dere aldri vært i Barcelona, kan hop-on hop-off-turistbussene som finnes i all verdens storbyer være en god start. Det er en fin måte å få oversikt over byen på, og kanskje ser dere noe dere ikke hadde tenkt på?

Det store markedet, Mercat Encants, er verdt et besøk. Det er en stor hall inndelt i mange småbutikker fylt med alt fra bruktgjenstander, klær, antikk og interiørperler. Det mest iøynefallende er nok taket, som er et eneste stort speil. Står du på utsiden kan du se alt som foregår på innsiden. I umiddelbar nærhet ligger Torre Agbar, en 144 meter høy skyskraper formet som et egg som på kveldstid lyser i rødt og blått.

Sightseeing og strandliv i Barcelona

På hjørnet av Ronda Sant Antoni og Casanova Street ligger The Fàbrica Moritz. En gastronomisk plass og et mikrobryggeri som anses som Rolls Royce av europeiske mikrobryggerier. Prøv en upasteurisert, frisk Moritz øl mens du ser gjennom tapasmenyen som kan ta knekken på sult, og lade opp energi til å fortsette utforskningen av Barcelona.

Om dere trenger en liten pause fra sightseeingen, kan dere nyte solen ved middelhavet. I et av Barcelonas eldste nabolag ligger den fire kilometer lange stranda Barceloneta. Blant hoteller, restauranter og butikker ligger det strandbarer, kjent som chiringuitos, langs hele stranden som kan være verdt et besøk. Opium og Carpe Diem er spesielt verdt å notere seg.

Gode middager og høye drinker er et must på jentetur

Når det nærmer seg middagstid kan et besøk til Boca Grande ved Calle Provenza anbefales. God service er bare et tillegg til kvaliteten på menyen som er bygget på gode råvarer, som fersk fisk og sjømat. Restaurantens unike atmosfære har gjort det til et populært sted blant lokale kjendiser.

Etter en fantastisk middag kan dere ta turen opp til andre etasje. Boca Chica er nemlig kirsebæret på toppen av restauranten. Kvalitetsvin og cocktailmenyen gjør dette til en av de fineste cocktailbarene i byen. Og når nattens mørke har gjort sin entré har Barcelona et spennende uteliv å by på. Ikke en jentetur til Barcelona uten å teste ut dansgulvet på en av de mange livlige diskotekene! Dere finner mange spennende barer og diskotek ved Plaza Reial.

Dersom dere derimot vil roe det helt ned, kan den nylig utviklede delen Montjuic anbefales. Rolige gater, naturskjønne omgivelser, kunstmuseer, slott og en uslåelig panoramautsikt er bare noe du kan vente deg om du tar gondolen opp fra havna.

Her finner dere også den fancy restauranten, El Xalet. Den har en moderne stil med elegant preg, stor terrasse og roterende spisesal som gir spektakulær utsikt over byen. På menyen finner dere middelhavsk og katalansk mat med personlig preg med tradisjonelle smaker og ferske råvarer. Litt kostbart, men absolutt verdt et besøk.

Fordeler med kredittkort på jentetur til Barcelona

re:member kredittkort er kredittkortet for deg som ønsker en behagelig reiseopplevelse. Du kan få innvilget opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Men det er ikke alt, dette er fordelene med å ha kredittkort når du skal reise til Barcelona:

  • Det er trygt å bruke kredittkort når du handler i utlandet. Husk at det er lurt å velge lokal valuta. Dersom du velger norske kroner, er det lokalbanken eller butikkene selv som bestemmer vekslingskursen, mens med lokal valuta veksler kortleverandøren for deg

  • Betaler du halvparten eller mer av reisen med re:member kredittkort får du reiseforsikring inkludert automatisk. Den gjelder ved blant annet sykdom, tyveri og svindel - slik at du kan føle deg trygg dersom det skulle skje noe på reisen

  • Hos re:member får du gode rabatter i reiseserelaterte nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward. På den måten kan du spare gode penger på både flyreise og hotellopphold i Barcelona

Husk å søke om kredittkort fra re:member i god tid før deres jentetur til Barcelona. God tur, jenter!