Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

En spennende jentetur til Amsterdam

I den nederlandske hovedstaden bugner det av museer, tulipaner, butikker og sykler. Den liberale byen byr på en helt unik atmosfære. Skal dere på jentetur til Amsterdam, kommer det ikke til å bli kjedelig! re:member gir deg de beste Amsterdam-tipsene.

Fargerike Amsterdam 

En av hovedattraksjonene i Amsterdam er de mange museene, faktisk finnes det over femti stykker som tiltrekker millioner av besøkende årlig. På listen over hvilke museer dere bør få med dere på jentetur til Amsterdam, er blant annet:

  • Rijksmuseum: Nederlands fremste museum for eldre kunst, en stor del av samlingen rommer barokk-kunst. Det mest kjente kunstverket er Nattevakten av Rembrant fra 1642.
  • Van Gogh Museum: Verdens største, og beste, samling av verkene til kunstneren Vincent van Gogh. I tillegg er det mange spennende foredrag og temautstillinger her.
  • Anne Frank-huset: De forskjellige rommene i huset forteller deg hele historien om Anne Frank og hennes berømte dagbok.

Hvis dere bare skal på en weekendtur med jentene kan det være vanskelig å få tid til alt, da er det lurt å undersøke litt på forhånd, så dere finner nøyaktig det som interesserer dere.

Jentetur Amsterdam

Utelivet i Amsterdam

En venninnetur til Amsterdam kan være synonymt med å dra ut på byen, og  Amsterdam har mye å by på. Noen av de beste utestedene for høye hæler og dansing er:

  • Escape: Avslappende lounger og dansegulv som er preget av heftig dansing og variert musikk - alt fra klassiske hits til hip hop.
  • Jimmy Woo: Pent interiør inspirert av østen, en glamorøs atmosfære og tak over dansegulvet som er dekket med 12 000 lyspærer som blinker i takt med musikken.
  • Club Up: Her kan du danse til house, hip hop og soul, eller mingle med kjente artister og modeller som ofte kommer hit.


Obligatorisk på jentetur

En obligatorisk del av en jentetur til Amsterdam er selvfølgelig shopping, og da er det bra at byen ikke bare er en utmerket by når det kommer til uteliv og moro, men også kan tilfredsstille handleglade jenter. På grunn av tilnærmet bilfritt sentrum er byen godt tilrettelagt for shopping. Her shopper dere:

  • Kalverstraat: Én kilometer lang gate i sentrum med flere kjente butikkjeder, men også nye butikker du ikke finner hvor som helst.
  • De Negen Straatjes: I Jordaan-området finner dere mange koselige vintagebutikker med et mer unikt innhold.
  • Flytende blomstermarked: Blant de mange markedene i Amsterdam, finner dere det eneste flytende blomstermarkedet i verden - markedet ligger på kanalen mellom Muntplein og Koningsplein i sentrum.


Langs kanalbredden står hundevis av sykler tettparkert. Selv om de ikke er av det mest moderne slaget, har mange et personlig preg over seg i form av fasong eller farge, med og uten vogner på sykkelen. For å virkelig oppleve Amsterdam kan det være en idé å leie sykkel - det er nemlig kjempelett å ta seg fram på to hjul, både sentralt og utenfor bysentrum.

Husk å søke om kredittkort fra re:member i god tid før reisen, slik at du kan benytte deg av de gode rabattene du får med fordelsprogrammet re:member reward. Kos dere på jentetur i Amsterdam!