Kvinner i bil. Kredittkort kan brukes til både store og små aktiviteter.

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Fem gode tips til deres neste jentetur

I en stadig kaldere og mørkere hverdag kan livet fort bli litt kjedelig. Hva er vel bedre enn å få med jentene på weekendtur? Noen av de mest vellykkede og minnerike feriene er som regel jenteturer, og re:member har funnet fem gode tips til hvor dere burde dra.

Jentetur til København

Lengter dere etter en liten venninnetur, men ønsker ikke å reise så langt, er København stedet. Hvis shopping er på agendaen, har kjente skandinaviske merker som Filippa K, Acne, Designers Remix, Day Birger Mikkelsen og Malene Birger butikker på rekke og rad, så det er bare å sette av tid så dere rekker innom alle.

Men København har mer å by på enn shopping: byen er blant annet kjent for å ha mange bra kulturelle arrangementer som festivaler og konserter, og for ikke å snakke om fristaden Christiania - om dere ønsker å oppleve noe litt annerledes. Ellers er Tivoli og Den lille Havfrue klassikere som er verdt et besøk dersom du ikke allerede har vært der. Les mer om hvorfor jenteturen bør gå til København.

Jentetur til Amsterdam

Skjeve rekkehus, hundrevis av tettparkerte sykler langs kanalbredden, tolerant atmosfære og med en særegen kultur er det som kjennetegner Amsterdam.

Den flere hundre år gamle verdensmetropolen har mye å vise frem, døgnet rundt. Velg mellom over 50 museer. Les mer om hvorfor jentetur til Amsterdam er et spennende alternativ.

Jentetur Amsterdam

Jentetur til Budapest

Som verdens spa-by nummer én, kan Budapest lokke med dampende, varmt og helsebringende mineralvann som visstnok skal gjøre underverker for kropp og sjel. Med 118 varme kilder og termalbad er det ikke rart at byen blir kalt “badenes by”, Budapest er midt i blinken hvis dere ønsker å koble av og lade opp kreftene.

Men Ungarns hovedstad, som ofte sammenlignes med Paris, har mer å by på. Fantastisk arkitektur, gode shoppingmuligheter og ikke minst et pulserende uteliv som passer alle. Les mer om spa-weekend i Budapest.

Jentetur

Jentetur til Riga

Vakker arkitektur i jugendstil og sjarmerende smågater viser hvorfor gamlebyen i Riga har havnet på UNESCOs verdensarvliste. Velger dere å bo sentralt, er det ikke lang vei til verken shopping, fest eller avslappende spabehandling, og dere rekker mye på en helgetur.

Restaurantlivet i Riga spirer, og er kjent for høy kvalitet og lave priser. En perfekt kombinasjon! Husk også å prøve nasjonaldrinken Riga Black Balsam når du først er i Latvias Hovedstad. Les mer om hvorfor dere burde ta en luksusweekend i Riga.

Jentetur til Paris

Start turen med å sette dere på en fortauskafé, nyt en kopp kaffe og makroner, og se på folkelivet i gatene. For de moteinteresserte er det som en endeløs motevisning.

At dette er verdens motemekka gjenspeiler seg i utvalget av eksklusive motehus og vintagebutikker. Ta på dere det mest elegante dere har, for i Paris shopper man med stil. Og for all del, husk også å få med dere den storstilte arkitekturen Paris har å by på. Les mer om de beste Paris-tipsene til jenteturen.

Jentetur Paris

En vellykket jentetur

En vellykket jentetur forutsetter at enkelte kriterier er oppfylt. re:member har laget en liten sjekkliste over hva dere bør tenke på før dere reiser.

Hotell

Tenk over hva som er viktig for dere når det gjelder bosted. Ønsker dere et stort, eller et lite hotell? Er det viktig at det er restauranter, spa og treningssenter på hotellet? Og vil dere bo nær sentrum eller i et roligere strøk? Med kredittkort fra re:member får du fordelsprogrammet re:member reward som gir gode rabatter på blant annet hotels.com. Det samme gjelder billige flybilletter.

Jentetur Kobenhavn

Reise- og avbestillingsforsikring

Å reise på ferie uten reiseforsikring kan fort bli en dyr affære dersom en blir syk og trenger sykehushjelp, eller hjemtransport. Betaler du minst halvparten av reisekostnadene med ditt re:member kredittkort, er reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Valuta

Når du bruker kort i utlandet er det ofte lurt å velge lokal valuta. Dersom du velger norske kroner er det lokalbanken eller butikkene selv som bestemmer vekslingskursen, mens med lokal valuta veksler kortleverandøren for deg.

Husk å søke om kredittkort fra re:member i god tid før reisen, slik at dere kan benytte dere av alle de gode rabattene dere får med fordelsprogrammet re:member reward. God tur, jenter!