Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Fotballtur til Manchester med gutta

Vil du oppleve ekte, engelsk fotballkultur er det på høy tid å ta en fotballtur til Manchester. Hva er vel bedre enn å oppleve Manchester United direkte fra Old Trafford? re:member gir deg informasjonen du trenger!

Manchester United, også kjent som «The Red Devils», troner desidert øverst på pallen i det engelske fotballandskapet. Klubben har i løpet av sin nærmere 140 år lange karriere underlagt seg 20 ligatitler, og innehar dermed rekorden for flest ligamesterskap. Det er en sann fest å bevitne de elleve røde kjempe seg til seier på gressmatten idet man skråler «U-N-I-T-E-D!» for full hals fra tribunen på Old Trafford, kjent som «Drømmenes teater».

Manchester United billetter kan du kjøpe via Manchester United Supporters Club Scandinavia, eller via klubbens egne hjemmeside. På sistnevnte kan du også få med deg kommende Manchester Uniteds kamper, samt alle kampresultater.

Bare husk å skaffe Manchester United billetter i god tid før avspark, slik at du er sikret plass på tribunen.

Fotballtur til Manchester

United i sort, hvitt og rødt

Visste du at da laget ble etablert under navnet Newton Heath LYR var draktene gule, grønne, sorte og hvite? Det var ikke før i 1902 at laget skulle benytte de tilnærmet samme draktene de bærer med stolthet i dag: rød trøye, hvite kortbukser og sorte strømper. Den ikoniske djevelen i logoen ble dessuten innført i 1970, og har nesten vært uforandret siden.

Med de røde djevlene Morgan Schneiderlin, Ander Herrera og Wayne Rooney i målkamp i front, Chris Smalling i forsvar og David de Gea voktende over målmannen skal det ikke skorte på spenningen på Old Trafford. Men hva skal du gjøre når det ikke er Manchester United kamp?

Fotballtur Manchester

Gallerier i Manchester

Selv på fotballtur til Manchester med gutta er det greit å få et avbrekk med litt kulturelt påfyll. Byen er nemlig stor når det kommer til både musikk og kunst, og har mange alternativer å velge i.

  • Manchester Art Gallery: Her finner man noe for enhver smak, og selv med mye innhold er det ikke så omfattende at det blir overveldende. Galleriet varierer mellom samtidskunst, historisk kunst, foto og dekorative installasjoner, for å nevne noe.

  • Cornerhouse: Cornerhouse er et galleri viet til film som kunstform, og tar sikte på å showcase både selvstendige filmer og større produksjoner. Greit med levende bilder innimellom, ikke sant?

  • OBJECT / A: Dette er et utstillingsvindu for ferskere kunstnere. Kuraterte utstillinger, kommisjoner og events organiseres her, og er noe utenom den klassiske gallerirunden i byen.

Manchesters mattilbud

Etter en saumfaring av byens gallerier vokser som regel appetitten. Manchester scorer høyt som matby, og begrenser seg ikke kun til «the Curry Mile» – et klengenavn på en del av Wilmslow Road, den største konsentrasjonen av sør-asiatiske restauranter utenfor det indiske subkontinent.

  • Bistro West 156: Franske og europeiske matvaner samles på ett sted i denne bistroen. Hjemlige omgivelser og tilsvarende meny bidrar til en lun og avslappet affære - du går neppe sulten hjem etter dette besøket.

  • Fazenda Rodizio Bar & Grill: Denne restauranten tar med seg matkultur fra den søramerikanske pampasen, hvor ulike typer kjøtt dominerer i utvalget. Et raskt blikk på menyen er nok til å få vann i munnen av, og kjøkkenet byr på kjøttstykker rett fra grillen.

  • The French by Simon Rogan: Michelin-kokken Simon Rogan har revitalisert den tradisjonsrike restauranten The French i The Midland Hotel. Denne er av den mer luksuriøse sorten i byen, og har vunnet prisen for “Best Restaurant in Manchester” flere ganger.

Bruk kredittkortet ditt fra re:member og dra nytte av re:member reward-fordeler, blant annet rabatter hos Hotels.com når du bestiller hotellopphold. Har du ikke et kort, kan du søke om et her. Nyt fotballturen til Manchester!