Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Fotballtur til Liverpool - den autentiske fotballfølelsen

You’ll never walk alone – på fotballtur til Liverpool kan du oppleve både ballspill i verdensklasse og tradisjonsrik kulturarv om hverandre. re:member gir deg de beste tipsene til ting å gjøre i Liverpool før og etter kamp!

Enhver Liverpool-supporter drømmer om å se favorittlaget druse lærkula i nettet på Anfield Stadium, og realiseringen er bare en kort flyreise unna. «The Reds» er et av lagene som har vært ligamester flest ganger, og sitter følgelig på flere europeiske trofeer enn noen annen klubb.

Liverpools supporterklubb i Norge, Liverpool FC Supporters Club Norway, har nesten 40 000 medlemmer. Klubben gir ut medlemsbladet The Kopite åtte ganger i året, og for øvrig drifter de eget medlemsforum og blogg, samt tilbyr diverse Liverpool-relaterte rabatter. Liverpool billetter kjøper du på klubbens hjemmeside, og det finnes flere pakketilbud på nett.

I Liverpools drakt

Den ikoniske, helrøde Liverpool drakten har ikke alltid vært like rosenrød - de fire første årene fra Liverpools start i 1892 var drakten blå og hvit. Deretter ble rød overdel innført, men det var ikke før på 60-tallet at klubben ble svøpt i helrødt – dette skulle ha en psykologisk effekt og framstille spillerne som større og farligere. Har du lyst til å pryde deg i den ikoniske Liverpool drakten som en vaskeekte scouser, kan du kjøpe den her.

På kveldstid er det ikke noe problem å finne seg en plass å snu a few scoops ved et av de lokale vannhullene. Det er flere barer og puber som ligger i nærheten av Anfield Stadium, blant annet The Park, (alltid stappfullt) The Albert og The Globe nærmere sentrum.

Kulturtilbud i Liverpool

Selv om dere er på fotballtur i Liverpool, har byen mye mer å tilby enn kun fotball. Liverpool har faktisk den nest største samlingen av europeisk kunst, kun forbipassert av London, og er samtidig kjent som verdens POP hovedstad. Ringer navnet The Beatles en bjelle? Vel, det er kun toppen av isfjellet, tettheten av nummer én-hits er nemlig større i Liverpool enn noen annen plass i verden. Med andre ord er det vanskelig å ikke finne et tilfredsstillende kulturtilbud.

  • World Museum: Fem etasjer med utstillinger dekker områder som arkeologi og etnologi, så vel som natur- og fysikkvitenskap. Her er det enkelt å slå i hjel noen timer med lærerike, interaktive aktiviteter.

  • Walker Art Gallery: Den nest mest omfattende utstillingen i Europa byr på renessansemesterverk, Tudor-portretter og viktoriansk kunst, så vel som samtidsutstillinger.

  • Museum of Liverpool: Dette museet er en arkitektonisk perle i seg selv, og plassert ved havnen er dets funksjon å belære hvordan havneområdet har påvirket og utformet byen.

  • The Beatles Story: Ihuga fan av The Fab Four eller ei, The Beatles har markert seg som et av de mest suksessfulle og toneangivende rockebandene i verden, og denne prisvinnende attraksjonen gir et dypdykk i bandets historie og karriere.

Har du kredittkort fra re:member kan du bruke re:member reward-fordeler og blant annet få rabatt hos Hotels.com ved bestilling av hotellopphold. Har du ikke re:member kredittkort kan du søke om et her. God tur, og tvi tvi!