Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Fotballreise: Se Arsenal på hjemmebane

Ingenting er som å oppleve Arsenal direkte fra Emirates-tribunen. Stikk på fotballtur over kanalen og se favorittlaget ditt på Englands største klubbstadion - re:member gir deg informasjonen du trenger!

Med Mesut Özil, Santi Cazorla, Gabriel Paulista i front og Laurent Koscielny i forsvar er det ingenting å si på underholdningsfaktoren på Arsenal kamper – klubben er faktisk ansett som et av de mest underholdende fotballagene i England på grunn av sin unike spillestil.

Arsenal, populært kalt «The Gunners», har en av verdens største tilhengerskare, og via blant annet Arsenal Norway kan du selv bli en “Gooner”. Gjennom Arsenal supporterklubb kan du dessuten enkelt sikre deg billetter til hjemmekampene, noe som kan være vanskelig uten supportermedlemskap. Ved medlemskap får du bladet The Gunners Post, som leverer de siste intervjuene, diskusjonene og oppdateringene om klubben.  

Som Arsenal Member får du mulighet til å kjøpe Arsenal billetter før andre - disse rives unna fort til de mest populære kampene. Kampoversikt og informasjon om Arsenal billetter finner du på klubbens hjemmeside.

Når du først er på fotballtur for å se Arsenal blir det naturligvis stort fokus på ball. Men hva skal du gjøre når det ikke er kamp?

Fotballtur Arsenal

Omvisning på Emirates Stadium

Drar du på fotballreise for å se Arsenal i all sin prakt, er London en utømmelig kilde for ting å gjøre, både før og etter kamp. London er kjent for sine storslåtte musikaler, konserter og museer, og har mye å tilby på utelivsfronten så vel som restaurantfronten.

Som Arsenal-supprter burde du virkelig ta deg tid til et dypdykk i klubbkulturen i byen. En guidet tur på Emirates Stadium er derfor midt i blinken. Den fantastiske kolossen av en fotballarena ble ferdigstilt i 2006, og har en kapasitet på godt over 60 000 tilskuere på tribunen.

Her kan du velge mellom flere alternativer, blant annet en selvguidet lydtur, hvor du egenhendig kan vandre rundt med informasjon på øret.

Er du virkelig dedikert, bør du melde deg på en Legends Tour. Her blir du loset rundt av en tidligere Arsenal-spiller som forteller om sin historie i klubben og sine tanker om Arsenal i dag, samtidig som dere saumfarer stadionet sammen. Stadionet har også sitt eget museum, hvor man kan se ærverdige Arsenal-effekter og trofeer.

Gjør fotballturen til England enklere.

Fotballreiser Arsenal

Før kampen

Er du i London på fotballtur for å se Arsenal spille, kan du velge blant mange barer og puber som er dedikert til Arsenals fanskare. Å snu noen kalde øl i ordentlig the Gunners-atmosfære kan bidra til å sette stemningen før avspark. Som Arsenal-fan er disse stedene perfekt både før og etter kamp!

  • The Twelve Pins: Arsenal-pub nær Finsbury Park med god mat og gode muligheter for å ta noen øl før kamp.

  • The Tollington Arms: Intet mindre enn en fotballpub som serverer thaimat, som til tross for hardt trøkk på kampdager leverer raskt. Godt utvalg av drikke i baren.

  • The Gunners: Navnet sier alt - dette stedet er Arsenal! Dette er plassen du stikker til dersom Arsenal vinner kampen, og samtidig en uslåelig plass dersom du trenger å kickstarte patrioten i deg med et par pints.

Bestill billetter til London

Nå har du all informasjonen du trenger for å gjøre fotballreisen for å se Arsenal uforglemmelig. Nå gjenstår det bare å bestille billettene!

Her finner du en oversikt over alle reiserelaterte rabatter du kan benytte deg av med et re:member kredittkort før du drar på fotballtur for å se Arsenal. re:member reward-fordelene innebærer også rabatterte hotellopphold gjennom Hotels.com. Har du ikke et kort, kan du søke om et her. Da er det bare å bestille og pugge laglåter - god tur!