Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Gjør fotballturen til England enklere

Vil du oppleve Premier League på nært hold? re:member gir deg de beste tipsene for en knirkefri fotballtur til England.

Det er få ting som er bedre enn å oppleve favorittlaget sitt kjempe om poengene direkte fra stadion, og ikke mange land har en rikere fotballkultur enn England. Fotball er desidert den mest populære sporten i landet, som er hjem til nærmere 100 lag. Rundt 20 av disse er eliteklubber.

FA-cupen, Den engelske ligacupen og Premier League er alle populære fotballturneringer, og bare London er alene hjem til elitelag som Tottenham, Chelsea, West Ham og Arsenal. Vil du derimot se lag som Manchester United, Liverpool eller Aston Villa er det kun en flytur unna hovedstaden.

Fotballtur til England

Velg de beste plassene

Hvis du skal på fotballtur til England, men ikke er kjent på de største stadionene, kan det være en prøvelse å velge seg ut plasser på tribunen før kampstart. Derfor har vi laget en kjapp innføring i de største stadionene i landet slik at din fotballreise til England blir en opplevelse du sent vil glemme.

  • Old Trafford: Dersom du kan Manchesters laglåter og vil kjenne supporterstemninga på kroppen, er Stretford End på vestkanten av stadionen – eller plasser i nærheten av denne – å anbefale. Er du ute etter den beste utsikten, derimot, er North eller South Stand best.

Her er de beste tipsene til deg som skal på fotballtur til Manchester.

  • Anfield: Det er i The Kop de hardbarka Liverpool-supporterne samler seg, og de vet å skape god atmosfære i tribunen. Utsikten er best fra Centenary Stand, men stemningen er ikke like livete.

Finn ut hva du kan gjøre før og etter kamp på fotballtur i Liverpool her.

  • Emirates Stadium: Her kan du faktisk undersøke interaktivt hvilken plass som gir den beste utsikten over Arsenals hjemmebane. Clock End i sør er et sikkerstikk - her får du god utsikt og engasjementet fra underetasjen dersom du plasserer deg nær fronten. Unngå hjørnene oppe i Club Level - resten funker bra!

Les re:members guide til Arsenal-fotballtur her.

  • White Hart Lane: Tottenhams stadion har best stemning på Park Lane, også kjent som South End. Andre til tredje seksjon fra (begge) sidene på East Stand er også et godt alternativ, da unngår du at stolper blokkerer for banen.

  • Stamford Bridge: Skal du se Chelsea på hjemmebane er de nederste plassene i Matthew Harding Stand (North) seksjonen for deg som lidenskapelig fan. For utsikt og roligere omgivelser er de øverste plassene i West Stand prima.

Les mer om å se Chelsea spille på hjemmebane i London her.

  • St. James’ Park: Skal du synge med for full hals på Newcastles stadion er det nordvestlige hjørnet ditt beste valg. Utsikten fra Gallowgate er overlegen, så dersom det kun er utsikten som teller, er det nordøstlige hjørnet et godt alternativ.

Slik bestiller du fotballtur til England

Fotballturer til England blir billigst dersom du fikser fotballbilletter, reise og opphold separat og på egen hånd. Pakketilbud er beleilige, men koster mer. Bestill flybilletter i god tid i forkant, og meld deg på flyselskapenes nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om kampanjer og tilbud.

Når det er høysesong for engelsk fotball er det lurt å oppsøke klubbenes egne hjemmesider og bestille fotballbilletter derfra, gjerne i god tid før kamp. Ofte forutsetter billettkjøp direkte fra klubben et medlemskap, noe du som en god supporter burde besitte uansett.

Hotelloppholdet kan du bestille via re:member reward på Hotels.com slik at du får benyttet deg av reward-rabatten. Dersom du ikke har et kredittkort fra re:member kan du søke om et kort her. God reise!