Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Se Chelsea på hjemmebane i London

Premier League gjør seg best direkte fra gressmatta! Med re:members tips får du det beste ut av fotballturen til London for å se Chelsea på Stamford Bridge.

Stemningen under Premier League og Chelsea kamper er helt spesiell, og en ting er sikkert: Heiaropene sitter løst når «The Blues» briljerer på hjemmebane. Chelsea er et av flere fotballag i London, og har en av verdens støste fanskarer, og mange av disse møter på kamp for å heie fram favorittlaget sitt. Hvorfor ikke ta del i patriotismen og dra på en fotballtur for å se Chelsea i London?

Når det ikke er kamp har du en gyllen mulighet til å saumfare Stamford Bridge via en stadium-tour. Her får du muligheten til å besøke garderobene, presserommet, tribunen og stadionet, med mer.

Kjøp billetter til Chelsea

Kampbillettene til Chelsea og Stamford Bridge legges ut 42 dager før kamp, og er du True Blue-medlem kan du kjøpe disse direkte fra klubbens hjemmeside. Der kan du også undersøke hvilke billettselgere som er autoriserte - medlemsskap er dog den tryggeste veien for å sikre seg billett.

Det er anbefalt å styre unna pakkeløsninger når det kommer til fotballturer til London - du sparer mye på å booke flybillett, hotellrom og kjøpe billetter til Chelsea kamper på egen hånd. Husk å bestille dette i god tid før avspark, slik at du er sikker på at alt klaffer.

Når det ikke er kamp er det nok av aktiviteter å ta seg til - både dag og natt.

Fotballag i London

Mat og uteliv i London

I kampens hete er det lett å glemme å innta fast føde. Og her er det noe for enhver smak, enten du figger fast food, gourmetmenyer, gastromat eller streetfood. For det er ikke bare mange kjente fotballag i London, storbyen er også et mekka for matelskere.

  • Silk Road: Silk Road er et stykke Kina i London. Her kan du hive i deg dumplings til du stuper eller fråtse i håndlagde nudler. En god fusjon av Xinjiangs matkultur og kryddersterke Midtøsten utgjør restaurantens fantastiske meny!

  • Restaurant Gordon Ramsay: Hvorfor ikke unne seg litt luksus når man først er i matbyen London? Kjendiskokken Gordon Ramsays flaggskiprestaurant i Chelsea har fått intet mindre enn tre Michelin-stjerner, og serverer det beste fra det franske kjøkken.

  • Anchor and Hope: Som de fleste gastropuber leverer Anchor and Hope fantastisk mat i upretensiøse omgivelser. Denne plassen fylles opp fort, så her kan det være en god idé å reservere bord hvis man vil meske seg i high-end drinker og utsøkt mat.

Når kampen er over, maten er fortært og kvelden smyger seg på er det på høy tid å ta tempen på Londons uteliv. London leverer til seint på natt, og kan by på både såkalte «speakeasies», brune pøbber og nattklubber.

Chelsea kamper

Et lite stykke av Londons uteliv

  • Corsica Studios: Livemusikk i undergrunnssegmentet servert fra top notch høytaleranlegg er kun noen av stikkordene for Corsica Studios. Med utspring fra et kreativt og skapende miljø har klubben etablert seg som en av de hippeste utestedene for ny musikk.

  • Callooh Callay: Denne plassen er inspirert av speakeasy-barene som oppsto under forbundstiden i England, og er følgelig skjult bak en garderobe du må gå gjennom for å komme deg inn. Når du er framme er det bare å meske seg med gode cocktails.

  • Cask: Alle vet at burger og øl er verdens beste kombinasjon, og på Cask får du begge. Utsøkt mikrobrygg og deilige burgere er enkelt og greit det som er på menyen, men selv om det høres beskjedent ut har de et av byens beste ølutvalg.

Fotballtur Chelsea


Nå gjenstår det bare å bestille billettene du trenger for å komme deg på fotballtur til London slik at du kan se Chelsea briljere. Hotellopphold kan du bestille via Hotels.com som du får reward-rabatt på med ditt re:member kredittkort. Logg inn via re:member reward. God tur!