fotballtur.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

Les våre tips om hvordan du kan få en vellykket fotballtur

Enten du ønsker å oppleve Premier League, Budensliga eller vil la deg rive med av La Liga, vil det å dra på fotballtur for å se favorittlaget være en minneverdig anledning for enhver fan. I disse artiklene har vi samlet gode tips for en knirkefri fotballtur.  

For en ihuga fotballfan er det få ting som er bedre enn å oppleve favorittlaget sitt kjempe om poengene direkte fra stadion. Uansett om du skal på fotballtur med en kompis, hele kameratgjengen, eller har gått med på å shoppe med kjæresten mot at hun blir med på fotballkamp, er det viktig å planlegge reisen.

Fotballtur til England

Drømmer du om å synge «You'll Never Walk Alone» på Anfield med resten av de hardbarka Liverpool-supporterne, eller troner «The Red Devils» øverst på pallen din også? Da kan det være på høy tid å se Manchester United på Old Trafford.  

Fotball er desidert den mest populære sporten i England, som er hjem til nærmere 100 lag. Rundt 20 av disse er eliteklubber, og drar du til London kan du se elitelag som Tottenham, Chelsea, West Ham og Arsenal.

Fotballtur til Spania

I likhet med engelskmenn, er spanjolene også en lidenskapelig og engasjert fanskare. Ønsker du å bevitne lag som Barcelona, Atlético Madrid, Valencia og Real Madrid fra kloss hold, er det få ting som kan matche stemningen på tribunen ved La Liga-kampenes avspark.

Du kan enkelt kombinere fotballtur med storby og strandliv, for Spania har nok av strender og metropoler med rik kulturhistorie å tilby. Lander valget på Madrid, kan du feire seieren – eller drukne sorgene i en av de mange barene. Visste du at hovedstaden har flere barer enn noen annen by i hele verden?

Fotballtur til Tyskland

Tyskland kan tilby flere populære fotballdestinasjoner hvis favorittlaget ditt spiller i den tyske Bundesligaen. Og når du er på fotballtur i Tyskland er det obligatorisk å dra ut og spise og slukke tørsten før eller etter kamp – enten du drar til München, Dortmund, Berlin eller et annet sted.

Siden oppstarten i 1963 har hele 53 lag deltatt, men øverst på tronen finner vi Bayern München. De kan nemlig skryte av 24 seiere i Bundesliga, og har hele 25 seiremesterskap på samvittigheten.

Gode tips til deg som skal på fotballtur

Mange planlegger en fotballtur flere måneder i forveien, men ser du plutselig at det ordner seg med kalenderen og du er klar for en spontantur for å se favorittlaget, er det lurt å være så tidlig ute som mulig og ikke vente til siste minutt med booking av fly og hotell. Her er huskelisten for deg som skal på fotballtur:

  • Først og fremst må passet ditt være på plass, ellers må du sørge for at det er oppdatert. Når riktig dokumentasjon er på plass, kan du lage reiseplanene.

  • Ønsker du hotell nærme stadion må du huske at disse fylles raskt opp og har som regel høye priser. Dersom du er i stand til å bestille lenge nok i forveien og har råd til å bo på ett av disse, vil du sannsynligvis bli veldig fornøyd.

  • Er det snakk om spontantur og du har booket fly nær kampdagen, kan det være en idé å bo på hostel. Da sparer du også penger.

  • Skal du sikre deg plass på tribunen må du huske å skaffe kampbillett i god tid før avspark. Du ønsker neppe å vente i kø på kampdagen med risiko om at du får falske billetter.

  • På kampdagen er det enorme folkemengder og det å få tak drosje eller benytte seg av offentlig transport kan fort ta en stund. Selv om det bare er snakk om få kilometer bør du gi deg selv god tid.

Selv om pakketilbud er beleilige, koster de som oftest mer enn om du fikser reise, opphold og kampbilletter separat og på egen hånd. Dersom du har kredittkort fra re:member kan du spare penger på både fly og hotell. Kredittkortet gir deg nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir gode rabatter på blant annet hotelloppholdet via Hotels.com.

Har du ikke et kredittkort fra re:member kan du søke om et her.

God fotballtur!