ikke-ga-glip-av-disse-festivalene-i-2017.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Festivaler i 2020 du ikke må gå glipp av

For musikkelskere finnes det ikke en bedre og mer unik måte å oppleve en destinasjon på enn å dra på festival. Derfor har vi laget en liste over musikkfestivaler i 2020 som du bør få med deg.

For noen er festival synonymt med glødende entusiasme fra publikum når favorittbandet står på scenen, mens det for andre handler om å vise seg frem og bli kjent med nye mennesker. Uansett om du liker det for musikken eller moten sin skyld, kan du ikke nekte for at det å dra på festival er en helt magisk opplevelse.

Musikkfestival i ørkenen i California

Fantastisk vær, designer-hippier, kjendiser og palmer er noe av det som kjennetegner Californias, og kanskje en av verdens, mest kjente festival Coachella. Den tre dager lange festivalen ble for første gang arrangert i 1999. Året etter var den lagt ned, men gjenoppstod igjen i 2001. Siden den gang har musikkfestivalen vokst seg så stor at den tiltrekker stjerner av de store kalibrene. Coachella går av stabelen to ulike helger i april med tilsvarende artistliste, og kan i 2020 skryte av navn som calvin Harris og Travis Scott.

En av de største festivalene i Europa

Blant festivaler i 2020 bør du også sjekke ut Roskilde Festivalen. Den ble første gang arrangert i 1971, og har siden 1973 vært en organisasjon som donerer penger til veldedige formål. Festivalen er berømt for sin fantastiske atmosfære og politiet har tidligere uttalt at det er mindre bråk på festivalen enn det er i Roskilde sentrum en vanlig helg. I 2020 kan de skilte med en utrolig artistliste: Taylor Swift, The Creator og Thom Yorke.

Musikk og kultur, hånd i hånd

Dersom du skal reise til Barcelona bør du få med deg musikkfestivalen Sónar som vanligvis går av stabelen den tredje helgen i juni. I løpet av tre dager – og netter, fra 15. til 17. juni. Festivalen er en fin måte å oppleve Barcelona på også, i og med at festivalen foregår på ulike museer og kulturinstitusjoner på dagtid.

festivaler 2017

Festival og gateliv

Har du planlagt en jentetur til København, hvorfor ikke kombinere det med festival? Fra 3. - 7. juni vil den danske hovedstaden forvandles til en feststemt by når Distortion finner sted. Festivalen handler om frihet og mangfold, og har et motto som lyder som følger: “En feiring av Københavns gateliv og moderne partykultur”. Tusenvis av glade mennesker fyller gatene for å bli med på festen, og DJs fra verden over kommer for å opptre.

Musikalsk og kunstnerisk underholdning

EXIT Festival i Novi Sad i Serbia har tiltrukket omtrent 300 000 fans fra hele verden. Festivalen startet som en politisk reaksjon i 2000, men ble fort en viktig begivenhet for endringer. I dag er musikkfestivalen en sann kilde til musikalsk og ikke minst kunstnerisk underholdning. I 2019 finner EXIT Festival sted fra 9. til 12. juli. Ønsker du ikke at festivalopplevelsen skal stoppe der kan du forlenge ferien og reise til Montenegro og bli med på Sea Dance Festival fra 28. til 30. august.

Festival i Oslo

Du trenger ikke dra lenger enn til vår kjære hovedstad for å få med deg festivaler i 2020. Øyafestivalen finner sted 11. til 15. august i Tøyenparken, og kan årlig skryte av å ha store både norske og internasjonale navn på plakaten. I år kommer blant annet The Strokes, Bon Iver og Sondre Lerche. Når parken stenger for kvelden, kan du fortsette festen med ulike Øyanatt-arrangement rundt om i byen.

Bruk penger på det som betyr noe

Har du planlagt å dra på en av disse festivalene i 2020, eller noen andre, kan det lønne seg med et kredittkort fra re:member. Har du det får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir gode rabatter i ulike nettbutikker. På denne måten kan du spare penger på både fly og hotellopphold, og bruke penger på det som betyr noe – opplevelser.

Med re:member kredittkort kan du få opptil 150 000 kroner i kreditt og opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er heller ingen årsavgift på kortet. Betaler du over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet får du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Husk å søke om re:member kredittkort i god tid før du skal på en av mange festivaler i 2020, slik at du kan benytte deg av de gode tilbudene du får gjennom re:member reward.