kredittkort-forbrukslan16.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Reise til Thailand med barn - Hva du bør og ikke bør gjøre

Mange ønsker å benytte tiden man er i fødselspermisjon med spedbarn til å reise på en lengre ferie, og mange har også Thailand som første reisemål på ønskelisten. Når du skal reise til Thailand med barn som er mindre enn ett år gammelt, er det noen spesielle hensyn du bør ta. Samtidig er det ingen tvil om at Thailand er et flott reisemål for barnefamilier. Nedenfor kan du lese noen gode tips for hvordan du kan få et strålende opphold på en av nordmenns favorittdestinasjoner.


Helseråd og sunn fornuft 

Hør på helserådene – og bruk sunn fornuft. Thailand har en annen bakterieflora enn i Norge, samt andre insekter, fare for denguefeber og malaria og en rekke andre usunne muligheter. Dette betyr likevel ikke at du bør la være å reise til Thailand med barn! Du kan ta forholdsregler, som å bruke myggnett og myggolje og passe på at du og barnet har alle vaksiner som er nødvendige. På den måten vil du være så godt forberedt på å reise med spedbarnet som mulig. Både du og barnet bør også være vaksinert mot Hepatitt-A.  


Ha reiseforsikring som dekker hele familien under oppholdet. Du vil være avhengig av en god forsikring dersom en av dere på reisen skulle trenge legehjelp eller sykehusopphold.  

Vent med tilvenning av fast føde 

Ikke la spedbarnet begynne å spise fast føde under oppholdet i Thailand. Om det ikke har begynt med dette tidligere, kan du vente til dere kommer hjem med å venne barnet til nye smaker. Dette har selvfølgelig med bakteriefloraen å gjøre. Om barnet får morsmelkerstatning, bør du også ta med dette hjemmefra, slik at du har nok til hele oppholdet. Sørg for å koke vannet du gir barnet å drikke, eller kjøp vann i flaske.  


Når de praktiske tingene er på plass, er Thailand et godt sted å være for småbarnsfamilier. For å unngå den varmeste perioden, kan det være lurt å reise under vinterhalvåret. Uansett må du beskytte barnet med solbeskyttende krem og lett tøy for å unngå solbrenthet, og det kan være praktisk å ha med et bilsete hvis du skal reise mye med taxi. Det er enkelt å reise rundt i Thailand med barn, og det er også mange flotte, gode bosteder der dere kan få innlosjering som passer spedbarnsfamilier og familier med litt eldre barn. Befolkning generelt er et renslig folkeslag som er svært glad i barn, og de aller fleste som har vært på reise i Thailand med barn, har bare gode opplevelser med seg hjem igjen til Norge.  

Skal du reise til Thailand uten barn? Les vår store reiseguide til Thailand her.

Reise til Thailand


Et behagelig opphold med re:member 

Har du et re:member kredittkort får du tilgang til re:member reward som gir deg tilgang til rabatter i over 200 nettbutikker. Det finnes en rekke reiserelaterte butikker som gir opptil 25 % rabatt på reise og hoteller. Du kan søke om kreditt på opptil 150  000 kroner, og hvis du betaler over 50 % av reisen med kredittkortet, har du også reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Samtidig vil du ha full oversikt via din egen nettbank og re:member appen, som også er tilgjengelig mens du er ute og reiser. 

Søk om re:member kredittkort i dag så har du det til din neste reise til Thailand med barna!