Vattenrutschkana2.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 27,86 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 593 kr. Totalt 16 593 kr.

De tre beste familieferiene

Solbrente barn, bilsyke barn, barn med feriemage, barn i store folkemengder, hoteller uten barnebasseng… Ja, det er mange faktorer som er med på å avgjøre om reisen blir vellykket når du skal på ferie med barn. Men en ting er sikkert - der barna trives, kommer du også til å trives. Dette er re:members fem beste tips til en vellykket familieferie.

– Det skorter ikke på fantastiske hoteller velegnet for ferie med barn. Mange hoteller har egne barneklubber som legger godt til rette for at barna også får en uforglemmelig ferie. Flere hoteller tilbyr også barnepass dersom foreldrene ønsker å benytte seg av det. Hos Expedia kan du nå søke spesifikt etter barnevaktservice og barneklubber, noe som gjør det enklere å finne et hotell som passer for hele familien, sier Charlotte Gogstad, talsperson i Expedia.no.

All-inclusive familieferie i Spania

Å dra på en all-inclusive familieferie gir den totale ferieopplevelsen. Det er komfortabelt, du slipper å bekymre deg for særlig mye og det er økonomisk oversiktlig. Velg et hotell som i tillegg har ulike aktiviteter og underholdning som en del av pakken så du slipper å tenke over om barna kjeder seg.

Feriehus i Danmark

Du trenger ikke reise langt for å få de perfekt familieferie, og Danmark er et utmerket reisemål. Lei sykler og nyt de langstrakte sykkelstiene uten motbakker, dra til Løveparken, Legoland, Fårup Sommerland eller nyt dagene på en av de mange sandstrendene. I tillegg er det kanskje greit at dere slipper å fly og kan velge å ta den tre timer lange fergen fra Norge.

Klassisk hytteferie i Norge

En ferie med barn må planlegges lenge og budsjetteres langt i forveien. På samleportalen inatur.no kan du finne unike hytter i vakre deler av landet som du kan leie. Noen av hyttene er svært billige og kan leies av private tilbydere. For de minste kan det være stas å slå opp et telt utenfor, plukke bær i skogen eller bade i sjøen.

På ferie med baby

- Reiser du med barn, lønner det seg å sjekke aldersgrensen for barneklubbene før du booker hotell, da de fleste kun tar imot de som er fire år og eldre, forteller Gogstad.

Etter de første månedene med et spedbarn kan det virke fristende å reise, men det kan også være skremmende å dra på ferie med baby, spesielt for førstegangsforeldre. Men det må ikke bety ikke at ferien blir stressende. Ved å planlegge godt kan det bli en flott familieferie.   

- Et annet godt tips er å sørge for å ha med noe smått å spise hvis du skal fly langt, i tilfelle barnet ditt våkner opp sulten midt på natten. Jeg vil også anbefale å booke et hotellrom som har et lite kjøkken. Er all-inclusive tingen for deg, er det mange hoteller som har spesielle tilbud for de som er på ferie med baby, avslutter Gogstad, som har mange års reiseerfaring – de siste årene også som småbarnsmor.

Skal dere på ferie uten barn? Les vår guide til romantiske reisemål her.

Gode rabatter på familieferie

Dersom du har et kredittkort fra re:member kan du få opptil 4 % reward-rabatt hos Expedia gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Husk også at du får inkludert reise- og avbestillingsforsikring når du betaler over halvparten av reisekostnadene med kredittkortet.

Expedia er verdens største reisebyrå på nett, og betjener millioner av reisende hvert år. De har tilgang til mer enn 105 000 hoteller, 450 ulike flyselskap, samt de største globale leiebilselskapene. Så uansett hvilken destinasjon du du vurderer for din neste familieferie - Expedia har utvalget.

Har du ikke et re:member-kort kan du søke om et her. Kos dere på familieferie!