family-summer.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Smarte tips til deg som skal på bilferie med barn

  1. Vær mentalt forberedt. Alt kan skje, og både bilsyke, tissepauser og kjedsomhet er en del av bilturen. Hvis du forbereder deg mentalt på at bilturen skal bli en positiv erfaring for hele familien, vil du legge opp løpet deretter. Dermed er mye gjort allerede på forhånd.
  2. Aktiviteter. I tillegg til å ha en mental positiv innstilling, kan du faktisk også kjøpe deg til en god bilferie på mange måter. Spill, film og aktivitetsoppgaver som kan få tiden til å gå for barn i bil, er en god investering. Variasjon er også viktig, så ikke sats på at en film eller serie holder barna engasjert i åtte timer. 
  3. Ta pauser. Både voksne og barn har behov for å strekke på beina og få frisk luft. Planlegg gjerne stoppestedene, slik at barna har en lekeplass eller en stor gressplen å løpe rundt på en stund.
  4. Behagelige klær og komfort. Sørg for at barna kan sparke av seg skoene, ta av seg et plagg hvis det blir for varmt, eller ta på seg et plagg eller pledd hvis det fryser. Ingenting skaper mer mas enn barn som opplever ubehag. En god pute å lene hodet mot kan også gjøre underverker. Komfortable barn = fornøyde voksne.
  5. Beregn god tid. Tenk at en bilferie med familien ikke handler om å komme raskest mulig fra sted til sted. Selve bilturen er en del av ferien, og gode minner kan skapes med en hyggelig bilreise. Tid til pauser, leker og spørrekonkurranser underveis gjør bilferien minneverdig for store og små.
  6. Belønninger og gulrøtter. Gi barna ros og belønninger underveis. Det behøver ikke være godterier og sukker. En overraskelsespakke med et kortspill eller såpebobler kan være gode triks, for hvis barna som venter på noe godt, ikke venter forgjeves, kan de holde ut litt til.

Få flere muligheter underveis med re:member

Et kredittkort fra re:member kan også benyttes for å gjøre bilreisen med familien mer behagelig. Da vet at du alltid har penger i bakhånd, samtidig som du kan få fordeler av rabatter på en rekke reiserelaterte nettbutikker gjennom fordelsprogrammet re:member reward. Kanskje du finner noe som kan underholde barna i baksetet? Og ved å følge rådene ovenfor, vil du trolig ha en riktig så hyggelig bilferie som både voksne og barn vil huske på som gode minner. Søk om et kredittkort i dag, så du har det i god tid før din neste bilferie!