beste-reisetips-til-berlin-pa-budsjett.jpg

Søk om re:member kredittkort. 

Eff. rente 25,4 %, 15 000 kr o/ 12 mnd. Kostnad 1 466 kr. Totalt 16 466 kr.

Våre beste reisetips til Berlin på budsjett

En helgetur til Berlin trenger ikke å være dyrt. Du kan oppleve kunst, restauranter og uteliv i de trendy bydelene Mitte og Kreuzberg for mindre enn du tror. Dette er noen av våre utvalgte reisetips til Berlin.

Rik historie, moderne kunst, vanedannende gatemat, spektakulær design og vennlige mennesker er bare noe av det verdensmetropolen kan by på. Og i løpet av en helg er det nok av ting å gjøre – uten å tømme hele lommeboka. Her finner du våre reisetips til de populære bydelene i Berlin, og hvordan du kan oppleve den tyske hovedstaden på budsjett.

Reisetips: Her bor du i Berlin

Det finnes mange flotte hoteller i Berlin, og blant livlige barer og restauranter, kunstgallerier, kule butikker og lokal design, ligger The Circus Hotel, Hostel, og Apartments. Her kan du finne overnatting i alle prisklasser.

Circus har service av høy kvalitet og vennlig personale, men det er spesielt den moderne utformingen og ungdommelige innredningen som imponerer. Ikke mange skritt unna har du også offentlig transport slik at du enkelt kan reise rundt og utforske byen.

Husk at du med ditt re:member kredittkort kan få flere gode fordeler via re:member reward. Benytter du deg av fordelsprogrammet kan du spare opptil hele 10 % ved bestilling av hotellopphold på Hotels.com.

Se vår fullstendige overnattingsguide til Berlin her.

Reisetips: Dette gjør du i Berlin

Det finnes nok av severdigheter i Berlin som du må få med deg hvis du skal reise til Berlin, men vårt store reisetips er kunsten i Berlin. Der er det nemlig slik at kunsten strekker seg langt utover gallerivegger og museer. Byens kreativitet kan du se på de fleste murvegger, inkludert Berlinmuren, og Kreuzberg-området har spesielt mye å by på.

Du kan utforske gatekunsten selv, eller bli med på en alternativ tour. I løpet av tre timer vil dere oppleve Berlins alternative undergrunn og det er ingen tvil om at du vil lære forskjellen mellom tagging og grafitti.

Er du spesielt ute etter kultur og ønsker å ta med deg en bit hjem, bør turen gå innom den ultra moderne bokhandelen Do You Read Me?! i bydelen Mitte.

Våre beste reisetips til Berlin på budsjett

Reisetips: Her spiser du i Berlin

Det tyske kjøkkenet får kanskje ikke den samme anerkjennelsen som det franske og italienske gjør, men har mer enn nok å by på. Selv om du kan fråtse i solide tyske klassikere som schnitzel og schweinshaxe, som forresten er svineknoke med svor, er det nok av andre matopplevelser du bør prøve. Og blant våre reisetips til Berlin har vi selvfølgelig også tips til hva du bør spise som har mye smak, men er lett for lommeboken:

  • Trendy Mitte har nok av hurtigmat-alternativer, men øverst på lista bør Curry 61 stå. Currywurst ble oppfunnet etter andre verdenskrig og er en bratwurst i skiver som serveres i tomatsaus fylt rikelig med curry. Dette er er en favoritt hos mange lokale, og selges over hele byen, men Curry 61 i Oranienburger Straße 6 vil ikke skuffe.
  • Henne er en attraksjon i seg selv og må oppleves i løpet av en reise til Berlin, den har vært trofast til den minimalistiske menyen sin siden åpningen i 1908. I Leuschnerdamm 25 har Henne blitt drevet som en kro i alle disse årene, og nøkkelordet er fugl. Den sprø kyllingen blir stekt så bra at du ikke bare vil ønske å slikke fingrene dine, men hele tallerkenen. Tysk potetsalat og en kald øl vil være det perfekte akkompagnement.
  • Dersom du liker søtsaker er en tur innom den selvutnevnte største sjokoladebutikken i verden, Fassbender & Rausch, et must. I Charlottenstraße 60 finner du en lunefull atmosfære med mange fristende godbiter og iøynefallende gjengivelser av ikoner som Brandenburger Tor og Berlin Reichstag skåret ut av sjokolade.

Dette er kredittkortet du bør ha med på reise til Berlin

Det er ingen tvil om at det er smart å ha med seg kredittkort når man er på reisefot. Men med et kredittkort fra re:member får du flere fordeler enn som så. Da får du nemlig tilgang til fordelsprogrammet re:member reward som gir gode rabatter i over 200 nettbutikker.

Du kan blant annet spare på flybilletter ved å bestille gjennom for eksempel Expedia. Ikke nok med det, så får du også opptil 10 % på å bestille hotell på Hotels.com. Husk bare å logge inn via re:member reward og betale med re:member-kortet. Dersom du ikke allerede har et kredittkort, søk om et kredittkort fra re:member her.

God tur til Berlin!